Moor – новий бренд продуктів для сну з Києва. Команда планувала запуск проєкту ще на початку року, але через повномасштабне вторгнення його довелося відкласти на невизначений термін. Та ідея поліпшити сон українців аж ніяк не втратила своєї актуальності, а навпаки, стала ще більш затребуваною, розповідають The Village Україна в команді.

«Якісний сон – те, що рятує наше ментальне здоров’я, надає сил триматися й перемагати. Ми вирішили, що підступні задуми ворога не мають псувати наші плани. Саме зараз, коли всі ми так виснажені численними тривогами й стресами, терапевтичні важкі (або, як їх ще називають, сенсорні) ковдри дуже навіть на часі. Попри всі перепони в грудні відбувся довгоочікуваний запуск бренда в соцмережах. Moor – це ковдри й подушки, які ти полюбиш. Ми існуємо, щоб усі ранки були добрими! Віримо: хто гарненько виспався, той здобуває суперсилу на весь день», – кажуть у Moor.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

Чому слід обрати сенсорну ковдру

Від сучасного темпу й реалій життя неабияк потерпає наше ментальне й фізичне здоров’я. Безперервний потік інформації, тривожність і стрес заважають розслабитися і як слід виспатися. Важка або сенсорна ковдра – це природний спосіб налагодити сон.

Важкі ковдри почали використовувати відносно нещодавно. Вони стали відомими в 1990-х як терапевтичний інструмент для лікування різноманітних тривожних станів. Відтоді кількість стресу в нашому житті лише зростає. У таких умовах піклування про самопочуття й психічне здоров’я вже стає необхідною нормою. Тому за останні кілька років феномен сенсорної ковдри здобув шалену популярність по всьому світу. «Зараз така ковдра сприймається не лише як елемент терапії, а радше як розумний гаджет для якісного сну в повсякденному житті», – кажуть у Moor.

Зважені та щасливі

Ковдра Weighty Lounger справді важка: вона може важити шість, вісім або десять кілограмів. Саме така вага має доведений терапевтичний ефект, поліпшує сон і допомагає почуватися в рази спокійніше й щасливіше.

«Надмірна» вага сенсорної ковдри запускає цілу низку важливих реакцій в організмі. Зокрема, збільшення виробництва гормону щастя серотоніну, який відповідає за задоволення.

І для роботи

Щоб максимізувати ефект важкої ковдри Weighty Lounger, можна використовувати її щоразу під час сну або відпочинку. Вона діятиме як заспокійливий засіб і для пообідньої дрімоти, і для глибокого сну.

Також розумова праця з важкою ковдрою на колінах або плечах допомагає поліпшити концентрацію.

Чим корисна сенсорна ковдра:

  • поліпшує якість сну
  • знижує рівень стресу
  • усуває тривожність
  • долає безсоння
  • є класним еквівалентом міцних обіймів
  • зігріває й утримує оптимальний температурний режим

Як обрати оптимальну вагу ковдри

Обирайте ковдру, вага якої дорівнює 10% від ваги вашого тіла. Якщо вагаєтеся, то краще взяти важчу.

Замовте свою першу сенсорну ковдру за ціною early bird тут.

Скільки: до кінця грудня на важкі ковдри Moor діють ціни early bird (від 2700 гривень). Це гарний подарунок, щоб попіклуватися про сон близької людини.

ДЕ: отримати консультацію й зробити замовлення можна в Instagram бренда