Український бренд Aveclo випустив першу колекцію після відновлення виробництва в Харкові. Жакардовий светр із візерунками серця від Aveclo стає покупкою тижня на The Village Україна.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

Aveclo – бренд жіночого одягу з Харкова. З початку повномасштабного вторгнення Росії бренд припинив свою роботу. Але вже через вісім місяців повномасштабної війни вони відновили виробництво та випустили нову колекцію.

«Нова історія продовжує зберігати цінності комфортного та затишного одягу, який залишається актуальним кожного сезону. Звісно, бренд не міг не залишити вже вподобані айтеми – в’язані жилети, базові светри, светри на блискавці, аксесуари у вигляді ажурних комірців і трикотажних капорів. Окрасою колекції став об’ємний жакардовий светр із візерунком серця та швами назовні», – розповідають The Village Україна в Aveclo.

Виготовлений светр із бавовни й акрилу (70/30). Він також доступний у чорному кольорі з мінімалістичними білими вставками.

Скільки: 3200 гривень

Де: на офіційному сайті Aveclo або через Instagram

«Аveclo для нас завжди залишається вірною історією для будь-якого гардероба. Ми дуже щасливі, що вдалося відновити наше виробництво в Харкові, адже для нас важливо залишити продукт незмінним в якості та в очікуваннях клієнта в довоєнний час», – додають у команді.


Аveclo заснований у 2019 році, бренд спеціалізується на трикотажних і в’язаних виробах середнього цінового сегмента.