Український бренд Article, що спеціалізується на жіночих жакетах, запустив акцію на користь фонду «Таблеточки». Бренд передасть 10% від усіх продажів з 1 листопада до 1 грудня на допомогу онкохворим дітям. З цієї нагоди The Village Україна обирає класичний чорний жакет покупкою тижня.

Мета партнерства – ​​допомогти фонду «Таблеточки» створювати умови для якісної медичної, психологічної допомоги та повноцінного життя онкохворих дітей і їхніх родин в Україні під час та після лікування, кажуть в Article.

«Ми позиціонуємо себе як соціально-відповідальний бренд. За недовгий час існування бренда прийшло усвідомлення сили його ком’юніті. Благодійністю може займатися кожен будь-якими проявами. Мотивація акції проста – допомогти тим, хто потребує, і змотивувати інших на добро», – розповідають у бренді.

Чорний жакет виконаний зі 100% шовку та віскозної підкладки.

Радимо поєднувати з джинсами та кедами або ж елегантними сукнями та підборами.

Скільки: 7800 гривень

Де: через інстаграм бренда або ж у шоурумі за адресою вулиця Лютеранська, 11–Б

Article український бренд, який спеціалізується на жіночих жакетах, запустили у 2020 році. Бренд є прихильником smart-версії гардероба. Розповідають, що створюють одяг для дівчат, які активно будують свою кар’єру чи власний бізнес, і жінок будь-якого віку, котрі ведуть активне життя. 

«Таблеточки» – благодійний фонд, який допомагає онкохворим дітям і їхнім сім’ям в Україні.

Обкладинка та фото: Article