Український бренд аксесуарів Sammy Icon спільно з апсайклінговою агенцією Re:ban випустили сумки-месенджери. Як матеріал використали рекламні банери. Сумка-месенджер стає покупкою тижня на The Village Україна.

«Була думка запустити новий продукт від бренду – сумки-месенджери. Коли я побачив, що робить Re:ban, – перетворює використані банери на різні вироби – вирішив, що це гарна можливість не витрачати тканину й привернути увагу до теми екології. Старі банери, з якими працюють Re:ban, дуже різні, і завдяки цьому виходить створити яскраві й неповторні речі», – розповідає співзасновник Sammy Icon Філіп Літвінов.

Кожна сумка має унікальний візерунок, який не повторюється.

«На сьогодні в Україні не існує екологічних способів утилізації відходів рекламної індустрії, тож рекламні банери після використання у великих кількостях опиняються на звалищах і розкладаються там понад 900 років», – розповідає співзасновниця Re:ban Дарина Антоненко.

Де придбати: на сайті бренду

Скільки: 950 гривень

 Re:ban – це ресайклінгова агенція, що займається переробленням рекламних банерів і дає їм друге життя, виготовляючи з них крафтові вироби – сумки, шопери, бананки, рюкзаки, органайзери.