10 червня у Port creative hub відбудеться презентація спільного проекту дизайнерки Поліни Веллер із сучасними українськими художниками.

Візуальний образ клатчів розробили спільно із українськими художниками, серед яких Олександр Ройтбурд, Жанна Кадирова, Микита Кадан, Ксенія Гнилицька, Влада Ралко, Анатолій Бєлов, Ілля Чічкан.

Матеріалом для клатчів виступили білі вінілові баннери.

10 та 11 червня в Port creative hub можна побачити колекцію аксессуарів, а також оригінали художніх робіт, які були використані у проекті.

Ціна: великий клатч — 1000 грн, маленький — 700 грн

«Клатчі в даному випадку – це мистецтво із користю, яке щодня сприяє задоволенню естетичних потреб людини. Ці об’єкти на межі мистецтва і моди акцентують увагу на актуальній для нас і художників темі, цікавому кольорі чи композиції. Більшість зображень так чи інакше торкаються актуальних соціальних тем та створені у новаторській техніці», – каже Поліна Веллер.

Поліна Веллер (Polina Veller) – український фешн-арт дизайнер альтернативної моди. В активі дизайнера співпраця із музикантами, режисерами театрів та кіно.

Port creative hub – мультифункціональний простір на Подолі для сучасних культурних ініціатив. Він функціонує як художня галерея, студія для митців, бібліотека, лекторій та майданчик для презентації творчих або соціальних проектів.

Коли: субота, 10 червня, 20.00

Де: Port creative hub, вул. Набережно-Хрещатицька, 10-А