Шукати заміну старому рюкзаку можна не лише на Taobao та AliExpress. Стильні наплічники для великого міста є у колекціях українських виробників. Білосніжний ролтоп від GUD та зелений шкіряний рюкзак Bagllet вмістять все, і навіть більше, а «дутий пуховичок» від We Are Able буде незамінним на техно-вечірці.

The Village Україна обирає яскраві наплічники від українських брендів.

 We Are Able


Day Helper Polar

Скільки: 980 грн (міні), 1060 грн

Дутий lightweight рюкзак є у двох розмірах: на 15 і 10 літрів. Імітація «пуховика» робить вигляд наплічника урбаністичним. Маленька версія рюкзака, за задумом, має нагадувати про стиль дев’яностих та атмосферу рейвів. Обидві моделі мають захищений відділ для ноутбука.

Daypack Tyvek white

Скільки: 1625 грн

Наплічник класичної форми з відділом для ноутбука. Матеріал імітує текстуру паперу, і створює враження тендітності виробу. Дейпек досить ергономічний і міцний, кажуть творці. Рюкзак не боїться прання у машинці при температурі до 90 градусів

 Sasha Pikula


Скільки: 2200 грн

«Відро кольоровий вибух» пасуватиме до сукні або довгої спідниці. Особливості: всередині підкладка, одне відділення та кишеня. За бажанням можна придбати бісерну ручку. Матеріал: Натуральна фактурна шкіра.

 GUD


Скільки: 2500 грн

Rolltop White backpack — повсякденна модель рюкзака на 25 літрів. Виготовлений з водонепроникної нейлонової тканини. Дно захищене полімерним покриттям. Є внутрішній відділ для ноутбука. Хороший варіант для пересування містом під час весняних злив.

 Choice


Скільки: 745 грн

London Ice cream легкий рюкзак від київського бренду Choice. Витончений і одночасно практичний рюкзак для динамічної дівчини. Має відділення для ноутбука та внутрішню кишеню-органайзер. Модель доступна у трьох кольорах та різних розмірах.

 BAGLLET


Скільки: 1849 грн

Наплічники зроблені з матеріалів українського виробництва. Bagllet використовує шкіру, яка має властивість затиратись. За задумом, з часом рюкзак набуває вінтажного вигляду.

Наплічник рудого кольору має основне відділення з внутрішньою кишенею. Закривається на блискавку. Лаконічна модель для великого міста.

 Poolparty


Скільки: 741 грн, 826 грн, 2106 грн

Бюджетна модель для тих, хто шукає заміну старому рюкзаку. Бренд пропонує варіант з принтом у біло-червоні смуги (741 грн) та однотонний жовтого кольору (826 грн).

Шкіряний рюкзак з пальмами (2106 грн) має відділення для планшета, внутрішню та зовнішню кишені. Яскравий принт нагадує про наближення сезону open-air фестивалів та літньої відпустки.

 Twins Store


Скільки: 550 грн

Міський рюкзак виготовлений з водовідштовхувальної тканини. Модель має кілька кишень — зовнішню на липучці і внутрішню для ноутбука. Наплічник зручний для роботи, навчання, поїздок. Кольори — блакитно-білий, бузковий, рожево-сірий з котами та сірий камуфляж.

 Yana Belyaeva


Скільки: 5500 грн

Шкіряний наплічник з колекції дизайнерки «Круїз — 2017», в основі якої лежить спортивний стиль. Світло-лимонний рюкзак з бахромою має всередині два відділення з перегородкою на блискавці, а також кишеньку на задній стінці.

Текст: Марія Іващук та Наті Авдєєва