Merrell – американський бренд взуття для походів, бігу й міста. З 1981 року й донині за ним закріпилась асоціація зі зносостійкістю та практичністю.

За останні роки команда Merrell розширила лінійки й додала нові стильні моделі зі сміливим дизайном. В Україні офіційним представником бренда є експерти з туристичного спорядження Gorgany: вони обіцяють найширший вибір оригінального взуття та гарантійний сервіс протягом року після купівлі.

The Village Україна разом із Gorgany зібрали вісім пар взуття із нової колекції Merrell, що згодяться для всіх літніх активностей: від бігу й походів у гори до розслаблених прогулянок містом.

Черевики Merrell Moab 3 Mid GTX

Ціна – 7495 гривень

Модель Moab 3 Mid GTX – мастхев для походів у дощову погоду. Черевики надійно фіксують стопу, забезпечуючи більшу стабільність на нерівній поверхні, а мембрана Gore-Tex захищає від вологи, зберігаючи ноги в сухості й теплі.

Що тут казати, навіть Кіану Рівз такі носив.

купити

Кросівки Merrell Agility Peak 5

Ціна – 7055 гривень

Кросівки для трейлового бігу ґрунтом, камінням і травою. Вони мають максимально зносостійку підошву та систему амортизації, що можуть витримувати пʼятдесятикілометрові забіги гірською місцевістю.

Сітчасті комір і язичок у моделі забезпечують низьке водопоглинання та підвищену еластичність для кращої посадки, а сформована пʼята гарантує комфорт і мінімальне ковзання.

купити

Кросівки Merrell Morphlite

Ціна – 4855 гривень

Універсальна бігова модель, що підходить для асфальту і ґрунтової дороги. Особливо вподобають кросівки ті, хто хоче випробувати різні стилі бігу й не купувати дві спеціальні пари для різного покриття. Приємний бонус – спеціальна обробка Cleansport NTX, що допомагає контролювати неприємний запах.

купити

Кросівки Merrell Moab 3

Ціна – 5745 гривень

«Moab» промовисто розшифровується як «Mother Of All Boots». Цю модель розробили ще у 2006 році й із того часу вона задає тренд на дизайн і функціонал трекінгового взуття.

купити

Кросівки Merrell Nova 3 Tactical

Ціна – 5995 гривень

Чоловічі літні тактичні кросівки, що добре дихають навіть у спеку. Їх можна носити в місті, під час польових військових виїздів і нескладних походів у гори.

купити

Кросівки Merrell Moab Speed 2

Ціна – 6175 гривень

Це кросівки для тих, хто шукає одну модель на всі випадки життя, адже вони пасують і до кожного міського дня, і до прогулянок горами. Язичок сильфона запобігає потраплянню сміття, а ексклюзивна підошва Vibram ТС5+ забезпечує якісне зчеплення під час занять різними видами спорту. А ще це екологічні кросівки, адже виготовлені з перероблених матеріалів.

купити

Сандалі Merrell Hydro Moc

Ціна – 3295 гривень

Футуристичні сандалі, які легально носити зі шкарпетками. Вони добре тримаються на нозі й стануть у пригоді як у місті, так і на природі. А ще сандалі на 10% виготовлені з перероблених водоростей.

купити

Сандалі Merrell Cedrus Convert 3

Ціна – 3525 гривень

Зносостійкі сандалі для прогулянок на природі й навіть нескладних походів у суху погоду. Модель надійно фіксує стопу липучками, а гумова підошва не ковзає на слизькій поверхні.

купити

Більше взуття merrell

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ