Scandi – український виробник модульних будинків, що вже понад 15 років створює оселі, а також B2B-рішення для бізнесів. Компанія пройшла довгий шлях і зараз є брендом, який визнали на Всеукраїнській бізнес-премії «Вибір року» й знають не лише в Україні, а й за кордоном.

Модульні будинки є оптимальним рішенням для клієнтів, які хочуть отримати якісний будинок якнайшвидше. Scandi гарантує: зведення будинку за 45 днів, енергоефективність оселі, що допоможе економити на опаленні, фіксовану ціну й прозорий процес будівництва, комунікацію з клієнтом на всіх етапах.

The Village Україна разом із виробником модульних будинків Scandi і їхніми мешканцями розповідають про будинки, які будує бренд, а також чому і як вони обрали для себе саме такий тип житла.

Scandi 5

Просторий й енергоефективний

Площа: 127 м²

Кількість людей: 4–6

Спальні кімнати: 3

Поверхи: 1

Просторий модульний будинок Scandi 5 площею 127 м² може стати комфортною оселею для сім’ї з 4–6 людей.

Помешкання має три спальні кімнати, вітальню й кухню, ванну кімнату, а також містку терасу для відпочинку з близькими й друзями. Завдяки великим панорамним вікнам в оселі завжди світло.

Scandi 5 побудований за енергоефективними технологіями – модульний дім допоможе зекономити на опаленні в зимовий сезон.

Scandi 4+

Найпопулярніший дім для сім’ї

Площа: 105 м²

Кількість людей: 3–4

Спальні кімнати: 2

Поверхи: 1

Одноповерховий будинок площею 105 м² – найпопулярніший дім серед тих, що зводить Scandi. Він має дві просторі спальні, кухню й вітальню, ванну кімнату, а також широку терасу. У цій оселі комфортно розміститься сім’я з 3–4 людей. Як й інші будинки Scandi, він має панорамні вікна, що забезпечують достатню кількість світла вдень.

Клавдія, власниця Scandi 3 й Scandi 4

мешкає з чоловіком і сином


Наразі я з чоловіком і сином-підлітком мешкаємо в будинку Scandi 3, але ми також придбали Scandi 4, де зараз закінчуємо ремонт і куди скоро плануємо переїхати.

У 2021 році ми придбали ділянку в селі на Закарпатті, шукали невеличку, тому що не планували постійне проживання, лише тимчасове, періодами – під час шкільних канікул сина або відпустки. Проте сталося не так, як гадалося, і ділянка знайшлася втричі більша, ніж ми розраховували, тому вирішили, що побудуємо два будинки.

Ми почали розмірковувати, які будинки гармонійно «влилися» б у місцину, але водночас були сучасні, екологічні й енергоефективні, адекватно коштували і їхнє будівництво не зайняло пів життя. Почали вивчати ринок і зрозуміли, що модульні будинки – це наш варіант.

Наші будинки розташовані в селі з неймовірними краєвидами. За нашою спиною одна гора, Пікуй, а будинки дивляться на іншу гору – Гостру. Місце було відмінне! Саме завдяки цьому місцю взагалі зʼявилася думка, що ми хочемо жити в будинку, а не у квартирі.

Зараз ми живемо в Scandi 3, і він замалий для нашої родини, тому всі чекаємо переїзду в Scandi 4. Нас урятувало те, що, крім будинків, ми ще побудували окремий гараж із кімнатою-офісом, де в майбутньому буде працювати чоловік. Проте зараз там лігво сина: його компʼютерний стіл, електронне піаніно, шкільні підручники й зошити. Майже весь час, крім сну й обіду, син проводить у цьому офісі.

У Scandi 3 є одна спальня (наша з чоловіком кімната), кухня-вітальня з піччю на дровах, що дуже рятувала нас у блекаути. Диван сина також стоїть у кухні-вітальні.

Чоловік працює то в офісі, то в будинку, то на терасі. Я активно користуюся кухнею, хоч вона й маленька, але є все необхідне: плита з духовою шафою, холодильник, посудомийна машина, велика раковина.

На терасі ми проводимо багато часу в теплу пору року, снідаємо й вечеряємо, зустрічаємо гостей, споглядаємо, як сідає сонце за гори чи як летять літаки над Польщею й Словаччиною. Перше, що я роблю зранку в будь-яку пору року, – це виходжу на терасу й роблю глибокий ковток ранкового, гірського, вологого й прохолодного повітря.

Для мене переваги модульного будинку – це магічна швидкість (два місяці від замовлення до проживання), енергоефективність, особливо відчувалася ця перевага під час блекаутів (будинок можна швидко нагріти, і він триматиме тепло навіть у морози), гнучкість: завдяки пальовому фундаменту наші будинки стоять на схилах міцно й чудово себе почувають.

Scandi 4

Середній будинок для родини

Площа: 82,5 м²

Кількість людей: 2–4

Спальні кімнати: 2

Поверхи: 1

Дім Scandi 4 підійде невеликій родині: його площі у 82 м² достатньо, щоб комфортно почуватися сім’ї з дитиною або парі. Серед модульних домів виробника цей будинок має оптимальне співвідношення ціни й функціональності: він вміщує дві спальні кімнати, кухню й вітальню для спільного відпочинку, ванну кімнату й простору терасу.

Scandi 3

Затишний будинок для відпочинку за містом

Площа: 60 м²

Кількість людей: 2–3

Спальні кімнати: 1

Поверхи: 1

Дім Scandi 3 площею 60 м² не великий, але місткий. Він стане оптимальним варіантом для пари або однієї людини. Будинок містить спальну кімнату, кухню й вітальню, ванну кімнату, а також терасу.

Альона, власниця Scandi 3

мешкає з чоловіком


Спочатку ми обрали місце, лише потім почали планувати будинок. Вибір локації був принциповим: ділянка біля лісу, але недалеко від міста, щоб поруч була мінімальна цивілізація. Важливим було також, щоб поряд не було котеджних містечок: ненавиджу, коли будинки стоять стінка в стінку. Хочу бачити у вікно природу, а не стінку сусіднього будинку.

Ми обрали Scandi з багатьох причин: швидке будівництво, екологічний й енергоефективний проєкт дому, адекватна ціна. Шкодую лише про одне, що порівнювала довго виробників модульних будинків, хоча із самого початку була ідея звернутися саме до Scandi. Увесь процес зайняв менше як три місяці від підписання договору до реалізації.

У нашому будинку всього дві кімнати: спальня й велика кухня-вітальня з виходом на терасу. Проте ми гарно організували простір: у спальні зробили робочий куток для чоловіка. Я зазвичай працюю в кухні-вітальні. Улітку по черзі працюємо на терасі. Узимку вечорами запалюємо камін і насолоджуємося життям.

Мені дуже подобається готувати, а в Scandi 3 є навіть кухонний острів і додаткове вікно на кухні, тож процес готування вдвічі приємніший.

Життя в будинку дуже відрізняється від життя у квартирі: ми любимо спорт і дотримуємося здорового способу життя, зранку виходимо на двір і робимо руханку, у вихідні бігаємо до Десни й назад.

З ранньої весни до пізньої осені їмо на терасі. Радію, що ми дослухалися поради консультантів Scandi й зробили велику терасу – є місце і для приймання гостей, і для моїх занять йогою.

Scandi 2

Дачний будинок

Площа: 40 м²

Кількість людей: 1–2

Спальні кімнати: 1

Поверхи: 1

Дачні будинки можуть бути затишні, такими, наприклад, як Scandi 2, який підходить як для цілорічного проживання, так і для відпочинку на вихідних. На площі 40 м² розміщені спальна кімната, кухня й вітальня, ванна кімната. Scandi 2, як й інші будинки виробника, напрочуд енергоефективний: цей будинок зекономить власникам гроші на опаленні.

Олександр, власник Scandi 4+

мешкає з дружиною й двома дітьми


Ми з дружиною шукали варіант для заміської сімейної дачі-резиденції вихідного дня. Залазити в довге будівництво не мали часу й бажання, хотіли отримати все й одразу. Саме тому Scandi був для нас ідеальним варіантом під ці завдання.

Нашою мрією був будинок із прямим виходом на воду в Дніпро, тому ми придбали ділянку в селі Кийлів на Київщині. Scandi там вписався ідеально.

Користуємося будинком часто, майже щовихідних. Святкуємо події, дні народження, корпоративи. Завдяки близькості до Дніпра катаємося на sup-бордах, водних лижах.

Однією спальнею користуємося ми з дружиною, інша для дітей, кухня-студія для обідів і спільного відпочинку.

Візуалізуйте майбутній будинок

Щоб побачити, яким буде модульний дім, Scandi створили конфігуратор. За допомогою нього можна обрати колір стін, тип підлоги, розмір і розташування вікон, оздоблення фасаду й ширину тераси. Усе це можна змоделювати на власному комп’ютері або смартфоні.

Обрати модульний будинок

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ