Turbat – український бренд одягу та спорядження для мандрівок. Його розробники як ніхто знають, що в подорожах звикаєш до зручних речей, тому кожен день хочеться носити їх і в місті. Під час розробки нової весняно-літньої колекції одягу бренд врахував це бажання й створив такі моделі одягу, що дають можливість почуватися комфортно в будь-яких умовах: поки йдете на роботу, вигулюєте собаку, сидите з друзями на пікніку чи видираєтеся на гору під дощем.

The Village Україна разом із Turbat зібрали вісім речей із нової колекції, що не тільки стануть мастхевом під час подорожей у гори, а й полегшать життя у спекотному чи, навпаки, дощовому місті.

«Невагома» футболка Turbat Jamaica

Ціна – 1350 гривень

Створена для настільки спекотного літа, коли не хочеться, щоби до тіла щось торкалось. Футболка сохне набагато швидше, ніж котонові моделі, а вільний та аскетичний крій забезпечать мандрівний настрій навіть у прогулянках містом.

купити

Флісова кофта Turbat Atakama

Ціна – 4750 гривень

Фліска вільного крою з оригінальною діагональною кишенею на грудях, що може замінити бананку – невіддільний аксесуар мандрівників. Завдяки вільному та зручному крою модель найкраще підійде для неспішних затишних посиденьок на природі.

купити

Зносостійкі штани Turbat Forester 2

Ціна – 4250 гривень

Зносостійка модель найкраще підійде для походів складною місцевістю, вилазок на природу чи тренувань із військової тактики. Штани мають окрему кишеню для ножа, еластичну вставку між штанинами та збільшені кишені на ногах, щоби брати із собою якомога більше потрібних дрібничок.

купити

Конопляна сорочка Turbat Madeira

Ціна – 3595 гривень

Завдяки натуральним матеріалам конопляна сорочка краще дихає і є приємною на дотик. Вона чудово доповнить відпочинок біля води або прогулянку спекотним містом.

купити

Трекінгові шорти Turbat Miami

Ціна – 2650 гривень

Жіноча легка модель для походів і літніх активностей на природі. Завдяки еластичному матеріалу та спортивному крою в них можна почуватися максимально вільно.

купити

Лонгслів Turbat Hike Lite

Ціна – 1195 гривень

Лонгслів чудово підійде для походів у гори й активностей у теплу пору. Він відбиває сонячні промені, не дає сонцю спекти руки, добре відводить вологу від тіла й швидко висихає.

купити

Водозахисна куртка Turbat Rainforest

Ціна – 8995 гривень

Мембранна куртка, стилізована під парку, захищає від дощу та вітру краще за класичні короткі моделі. А завдяки технологічній мембрані ще й дихає, не даючи змоги запаритись під час активного руху.

купити

Куртка-трансформер Turbat Stranger

Ціна – 4795 гривень

Куртка стане невіддільною частиною непередбачуваних подорожей, адже перетворюється на безрукавку за лічені секунди. Утеплена міксом вовни й синтетики, вона зберігає тепло, навіть коли трохи намокає.

купити
Більше про нову колекцію Turbat

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ