Ювелірний дім SOVA презентував колекцію з рубінами й діамантами. До неї ввійшли девʼять виробів: сережки, кольє, браслети та каблучки з білого золота.

Прикраси виготовлені у двох унікальних дизайнах: із рубінами у формі серця та з діамантами й рубінами «кушон». Колекція стала ще одним кроком бренда на шляху до високого ювелірного мистецтва.


Прикраси колекції обрамлені ексклюзивним камінням, що походить із Бірми та Мозамбіку. Рубіни проходять процес додаткового облагородження, що надає каменю цільності та підсилює насичений червоний колір.


Сережки з білого золота з рубіном Ruby


Сережки з білого золота з рубіном і діамантами Ruby


Перстень із білого золота з рубіном і діамантами Ruby


Браслет із білого золота з рубіном Ruby

Щоби прикраси сяяли та вигравали на світлі, ювеліри SOVA створили основу у вигляді чаші, у центр якої помістили рубін. Спеціальний каст, що тримає рубінове серце, дає змогу яскравому червоному кольору каміння віддзеркалюватися на поверхні білого золота, наповнюючи конструкцію прикраси кольором. 

Також ювеліри надихалися графічними лініями й поєднали рубіни з огранюванням «кушон» із діамантами. Завдяки спеціальному кріпленню прикраси зберігають статичну форму, але залишаються рухливими. 

Окрім інших виробів, до колекції ввійшли два кольє, що оздоблені ексклюзивним необробленим камінням із Мозамбіку. Воно є унікальним у ювелірному мистецтві й має сертифікати якості AIGS і GRS. 

«Колекція є втіленням найціннішого почуття – кохання, а рубін є його символом. «RUBY» покликана нагадати, що як ніколи важливо закохуватися, цінувати моменти разом, відчувати одне одного. Кохання неможливо переоцінити – воно дає нам сили, загоює рани, надихає жити», – кажуть у команді SOVA. 

Обрати рубінові прикраси від SOVA

   

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ SOVA