Puma створили колекцію, де обʼєднали класичні моделі кросівок Slipstream&Cali з історією про захопливий світ віртуальної реальності. Зокрема, бренд запустив кампанію, яка дає можливість кожному поринути в метавсесвіт Forever.Faster. Її героями стали постійна амбасадорка DOROFEEVA й Олександр Зінченко, який уперше став обличчям Puma Ukraine.

Продаж нової колекції вже розпочали в мережі фірмових магазинів Puma й магазинах-партнерах бренда, а також на офіційному сайті Puma Ukraine.

Для кампанії герої приміряли образи з лінійки Puma Downtown. Олександр Зінченко доповнив лук кросівками Slipstream, які поєднали класичний спортивний стиль із ритмом вулиць. DOROFEEVA, зі свого боку, взула оновлену жіночу модель Cali Court. 

У новій кампанії співачка DOROFEEVA як постійна амбасадорка виконує роль провідника в метавсесвіт Forever.Faster для футболіста Олександра Зінченка. Вона запрошує його у світ, де кожен може перетворити неможливе на досяжне й бути ким завгодно.

«Forever.Faster – це постійна мантра, яка вже стала частиною ДНК бренда. У спорті нові таланти, нові ідеї задають темп нашому майбутньому. Puma обʼєднує в собі сучасні й інноваційні погляди. Водночас не боїться ризикувати й підходити до гри по-новому. Завжди попереду інших. Завжди швидше», – кажуть у команді Puma.

Обрати кросівки від Puma

   

 Матеріал підготовлено за підтримки Puma