Український бренд комфортної білизни brabrabra вийшов на польський ринок. Нині білизну та домашній одяг можна замовити онлайн із доставкою і в Польщу, і в інші країни Європи. Її здійснюватимуть безоплатно при замовленні вартістю від 100 злотих. Щоб отримати знижку 15% на товари за повною вартістю, використайте промокод VILBRAPL15. Він діятиме до 30 квітня.

Незабаром brabrabra відкриє ще й офлайн-магазини у Варшаві. 

Протягом останніх місяців brabrabra досліджували, чи вміють європейки правильно підбирати собі білизну та доглядати за нею. Виявилося, що за кордоном склалася ситуація, яка була в Україні кілька років тому: майже 80% жінок не вміють правильно визначати свій розмір бра та помилково вказують «перший-другий».

«Ми створюємо інноваційну білизну та є експертами з брафітингу й турботи про жіночі груди. Саме тому вирішили не залишатись осторонь і подбати про комфорт жінок у Європі та, зокрема, допомогти українкам безперешкодно купувати комфортну білизну за межами України», – кажуть у команді brabrabra.

brabrabra мають широку розмірну сітку, яка складається із 70 посадок і 88 розмірів. Вона покриває 90% запитів на бра серед жінок. Нині лабораторія білизни повністю відновила свою роботу від початку війни та працює над розширенням сітки.

Серед усіх сервісів, доступних для клієнток в Україні, у Польщі будуть діяти:

  • онлайн-брафітинг – правильний підбір білизни з урахуванням індивідуальних особливостей грудей клієнток спільно з брафітеркою;
  • визначення індексу комфортної посадки;
  • сервіс турботи – надання консультацій у зручному для клієнтки месенджері; 
  • outlet і спеціальні пропозиції.

brabrabra в Польщі працюватиме щоденно, адже мета бренда – щоб кожна дівчина не відчувала дискомфорту в білизні, а її добір і купівля не викликали ніяких труднощів.

Використати промокод

Матеріал підготовлено за підтримки