Український бренд одягу MoonGoose представив нову колекцію осінь-зима 2021/22. За задумом дизайнерів, вона створена, щоб підкреслити можливість жінок бути такими, як вони хочуть. До колекції увійшло 12 моделей: від легких пуховиків-сорочок до стьобаних костюмів із вологовідштовхувальної тканини. Також бренд перевидав свій бестселер, пуховий тренч, у сірому та блакитному кольорах. Придбати нову колекцію бренда можна на сайті, через Instargram, у шоурумі або в ЦУМі.

The Village Україна разом із брендом MoonGoose розповідають про ідею колекції та 12 теплих речей, які врятують від холоду.

Філософія нової колекції MoonGoose

Нову колекцію MoonGoose створили, щоб підкреслити свободу жінки бути якою завгодно. Одяг має задовольняти її потреби й відповідати ритму життя в мегаполісі. Зранку вона поспішає в офіс і одягає тренч, у вихідні йде до улюбленої кав’ярні на зустріч із друзями та кутається, наче в ковдру, в пухове пальто, а ввечері мчить на вечірку й обирає зухвалий бомбер.

«На створення осінньо-зимової колекції нас надихнула книга Елізабет Ґілберт «Місто дівчат». Головні героїні роману сильні та виразні жінки, яких хвилюють питання професійного самовираження, власної сексуальної ідентичності, дружби, довіри. Це цінності, які сьогодні важливі в сучасному суспільстві, та які стали відправними у створенні колекції. У зйомці ми експериментували: одягали романтичну сукню під абсолютно утилітарну парку або ж поєднували спортивну річ із класичними кюлотами», – розповідає засновниця бренда Марія Монтьєва.

Основна місія MoonGoose – створювати одяг, який буде служити багато сезонів. Для цього бренд використовує універсальні крої та ретельно відбирає матеріали, серед яких італійська бавовна, нейлон і натуральний гусячий пух пружністю 700 Fill Power, завдяки якому речі стають легкими та морозостійкими.

Сорочка MoonShirt

Невагома й тепла пухова сорочка застібається на кнопки та комплектується поясом у тон. Вона має дві бічні кишені зовні й одну внутрішню на блискавці. Сорочка розрахована на температуру від – 5ºС до + 15°C. Її можна носити як самостійну річ, так і одягати під улюблене пальто.

КУПИти сорочку

Штанний костюм Fly

Стьобаний пуховий костюм виконаний у двох кольорах: карамельному та блакитному. Завдяки пуховому наповнювачу він легкий, але одночасно теплий. Жакет і штани можна придбати окремо.

Стьобаний костюм виготовили з нейлону, стійкого до вологи, і наповнювача з натурального пуху. Жакет і спідницю можна носити в комплекті або ж придбати окремо та поєднувати з речами, які вже є у вашому гардеробі.

Жилетка Vest Bridge

Жіноча жилетка має об’ємний знімний капюшон, який надійно захищає від вітру. Вона застібається на металеву блискавку.

купити жилетку

Пуховик Rave

Короткий пуховик із коміром-стійкою має об’ємний знімний капюшон. Модель застібається на металеву блискавку та кнопки й надійно захищає від вітру. Пуховик розрахований на температуру від -15ºС до +10°C.

купити пуховик

Пальто Shade

Щоб пальто було максимально затишним і комфортним у морозяну погоду, його виконали в оверсайз-силуеті. Модель доповнили поясом тон у тон. Це пальто-кокон підходить для зими та міжсезоння.

Пуховик Cloudy

Пуховик внизу регулюється резинкою, яка захищає від потрапляння вітру та холоду. Дві бічні прорізні кишені доповнили однією внутрішньою на блискавці. Застібається на металеву блискавку та кнопки. Модель розрахована на температуру від -15ºС до +10°C.

Пуховий тренч MoonGoose

Тренч виготовили з натуральної бавовни зі спеціальним вологостійким покриттям. Його можна носити й навесні, і взимку, завдяки підкладці з натурального пуху він може виконувати роль відразу двох речей у вашому гардеробі – тренча та пуховика.

купити тренч

Пуховик Bridge

MoonGoose Bridge стане зручним доповненням образу в умовах міста та для подорожей. Модель застібається на блискавку та має високий ступінь захисту від холоду.

купити пуховик

Жилетка Stroll

Подовжений жилет має об’ємний капюшон і застібається на металеву блискавку. Низ моделі регулюється шнуром. Цей жилет чудово доповнить образ у холодну пору року.

Парка MoonGoose

Парку пошили зі спеціального вологостійкого матеріалу. Доповнили модель капюшоном, підкладкою з білим гусячим пухом і просторими кишенями. Парка застібається на металеву блискавку й ґудзики та зберігає тепло навіть за -15°С.

Пальто Віра

Двобортне пухове пальто виконали в прямому крої. Доповнили дизайн англійським коміром і застібкою на кнопки. Ця мінімалістична модель підійде для холодної пори року й розрахована на температуру від -10 до +10°C.

Тисни, щоб утеплитися

Матеріал підготовлено за підтримки