У кожного з нас свій підхід до роботи: хтось легко поєднує кілька справ одночасно, комусь краще концентруватися на одній задачці, а є ті, хто любить відкладати все на потім. Яким би не був ваш стиль роботи, вам стане у пригоді гаджет, із допомогою якого досягати щоденних цілей буде швидше й комфортніше.

Планшет Huawei MatePad 11 – це інтелектуальний помічник, який підходить усім, кому важливо підтримувати продуктивність протягом усього дня. Завдяки власній операційній системі HarmonyOS 2 планшет має більшу продуктивність і можливість кросплатформного використання, а частота оновлень 120 Гц гарантує миттєвий відгук на дії користувача. У комплекті з магнітною обкладинкою-клавіатурою і стилусом M-Pencil – це повноцінна заміна ноутбука, але набагато компактніша.

The Village Україна разом із Huawei підготували тест, який допоможе дізнатися, який ваш підхід до розв’язання робочих завдань.

Що вас найбільше драйвить у роботі?

Гм, хіба робота має драйвити?

Можливість розкрити весь свій потенціал

Те, що не потрібно виходити із зони комфорту

Що в роботі для вас найважче?

Сидіти без діла

Не зривати дедлайни

Робити кілька справ одночасно

Коли колега просить допомогти із задачею, як ви реагуєте?

Це вмикає в мені азарт

Я сумую, адже в мене самого(-ї) багато завдань

Нехай колега почекає – в мене сієста


Розв’язувати робочі завдання швидше та простіше, коли під рукою є зручний гаджет, такий як Huawei MatePad 11. Завдяки новій функції Window Lock у програмі Multiplier можна працювати з двома екземплярами однієї програми, а з Multi-Window8 – відкривати до чотирьох вікон на одному екрані. Це означає, що ви можете легко робити кілька справ паралельно, без необхідності щоразу переходити у вікна потрібних програм.

Ви вважаєте, що багатозадачність – це…

міф, який вигадали роботодавці

стиль мого життя

те, про що я можу тільки мріяти

Коли ви не знаєте, як виконати завдання, ви…

даю шанс виконати завдання іншому

намагаюся впоратися самостійно

прошу про допомогу в більш досвідченого колеги

Чи ви згодні з твердженням, що здоров’я важливе для продуктивності?

Так, тому я роблю все спринтами

Це логічно, тому я більше відпочиваю, ніж працюю

Не знаю, мій рівень продуктивності завжди високий


Перше, що страждає від довгої роботи за комп’ютером – це очі. Синє світло, або HEV (high-energy visible) випромінювання з моніторів гаджетів, утомлює очі, впливає на стан шкіри та призводить до безсоння. Якщо ви не можете зменшити екранний час, то вам до снаги зменшити негативний уплив HEV-випромінювання на здоров’я. Huawei MatePad 11 мінімізує вплив синього світла й мерехтіння екрана – двох основних чинників, що викликають утому очей. Гаджет має два сертифікати від TÜV Rheinland, які дають лише надійним і безпечним продуктам. Тому зір користувачів під захистом, навіть за умови багатогодинної взаємодії з екраном.

Як часто ви перевіряєте робочу пошту?

Кожні 10 хвилин – у мене багато комунікацій

У перервах між завданнями

У кінці дня, якщо є настрій

Чи вмієте ви делегувати задачі?

Здається, тільки цим і займаюся

Ні – все сам(-а)!

Інколи доводиться, бо не завжди встигаю

Як би вас схарактеризували колеги?

Він (вона) працює в режимі «slow mo»

Юлій Цезар

За ним (нею) плаче «поліція дедлайнів»


Аби підвищити ефективність на роботі та встигати виконувати свої задачі, необов’язково відмінно володіти інструментами тайм-менеджменту. Інколи треба почати з оптимізації процесів. Наприклад, якщо у вас повільно працює інтернет чи довго завантажуються програми, це відбивається на темпі роботи. Операційна система HarmonyOS 2 Huawei MatePad 11 дозволяє швидко виконувати системні завдання, навіть коли запущено декілька програм. А вбудований протокол Wi-Fi 6 гарантує більший радіус покриття, якісніший сигнал і стабільне з’єднання

Аби побачити результат,
потрібно відповісти на всі запитання тесту

Ви – прокрастинатор.

Ви любите відкладати справи на потім, а тоді перетворюєтеся в мультифункціонала, адже вам треба розв’язати всі задачки, які накопичилися за день. Huawei MatePad 11 допоможе швидше впоратися із завданнями в пікові дні активності.

Ви – однозадачник.

Ваш принцип роботи: спочатку закінчу з цією задачею, а потім перейду до іншої. Вам легше зберігати концентрацію, коли увага направлена на щось одне, а не розпорошена на декілька справ. Аби зменшити стрес у періоди, коли кількість завдань збільшується, можете звернутися по допомогу до інтелектуального помічника – планшета Huawei MatePad 11. Він допоможе оптимізувати процеси та підвищити вашу продуктивність.

Ви – мультифункціонал.

Вам легко перемикатися між різними видами діяльності, і це ніяк не впливає на ваші продуктивність, самопочуття та якість виконаної роботи. Щоб пришвидшити та полегшити частину робочих процесів, можете спробувати попрацювати в тандемі з гаджетом-помічником, таким як Huawei MatePad 11.

Необов’язково бути мультифункціоналом, аби паралельно робити кілька справ. Ви можете скористатися допомогою помічника, такого як планшет Huawei MatePad 11.

Це перший планшет Huawei, який підтримує частоту оновлення 120 Гц, що забезпечує плавність зображення та покращує швидкість відгуку на дії користувача. Він працює на базі власної операційної системи HarmonyOS 2. Вона полегшує взаємодію користувача та гаджета, забезпечує відмінну продуктивність планшета, швидкість відкриття додатків і плавність роботи системи.

Щоб зробити робочий процес ефективнішим і легшим, ви можете доповнити планшет аксесуарами – стилусом і клавіатурою-чохлом.

Huawei M-Pencil 2-го покоління розпізнає 4096 рівні чутливості до натискання та нахилу, тому фіксувати думки можна прямо на ходу.

Клавіатура-чохол Huawei Smart Magnetic Keyboard підтримує кут нахилу 55/65 градусів, має магнітний тримач, бездротову зарядку й можливість під’єднання через Bluetooth. Вона підходить для набору тексту обома руками завдяки достатній відстані між клавішами та підтримці комбінацій швидкого виклику.

Крім того, Huawei MatePad 11 можна під’єднати до ноутбука як додатковий екран і збільшити власну працездатність – одночасно працювати над двома проєктами та перетягувати файли між екранами.

Акумулятор Huawei MatePad 11 розрахований на 12 годин безперервної роботи, тому ви можете планувати декілька зустрічей підряд і не турбуватися про те, що гаджет вас підведе в найважливіший момент.

Купити

Матеріал підготовлено за підтримки