Обираючи речі в новий гардероб, ми звертаємо увагу на те, скільки вони прослужать і наскільки актуальними будуть через кілька сезонів. Цього нас навчила стала мода, яка набирає популярності.

Український бренд MoonGoose представив колекцію Big City. За словами дизайнерів, під час її створення вони надихалися ритмом життя великого міста. Тренчі, пальта, пуховики й жилетки створили в утилітарному та функціональному міському стилі. Кожну модель утеплили натуральним пухом, завдяки чому її можна носити як узимку під час морозів, так і навесні в міжсезоння.

The Village Україна разом із брендом MoonGoose розповідають про сім речей із колекції Big City.

Тренч MoonGoose

Ціна – 23 600 гривень

Завдяки підкладці з натурального пуху, ця модель може бути відразу і тренчем, і пуховиком. Його пошили з натуральної бавовни, яку просочили водовідштовхувальним складом, та утеплили натуральним гусячим пухом. Тренч доповнили двобортним рядом кнопок і поясом. Модель радять обирати на температуру від -20 до +10°C.

Пальто-халат Alika

Ціна – 19 200 гривень

Пухове пальто-халат можна поєднувати з образами у спортивному, кежуал і навіть класичному стилі. Цю річ створили для теплих зим і міжсезоння – носити її можна за температури від -10 до +10°C. Пальто декорували двома кишенями та м’яким поясом-зав’язкою.

Напівпальто Iris

Ціна – 9 300 гривень

Як і всі речі бренда, це напівпальто майже невагоме й м’яке. Комір-стійка надійно захищає від вітру. Для застібки обрали кнопки, а ще додали пояс на талії. Також напівпальто декорували італійською фурнітурою.

Пуховик-бомбер Rave

Ціна – 15 500 гривень

Ця річ має надійний вітрозахист завдяки капюшону, який можна відстібнути. А завдяки довжині бомбера його зручно вдягати для пересування машиною. Пуховик розрахований на температуру від -15 до +10°C.

Жилетка з відстібним капюшоном

Ціна – 15 500 гривень

Жилетку пошили з надійним вітрозахистом, а завдяки легкості матеріалу вона буде доречна за будь-якої погоди. Цей жилет із гусячого пуху з індексом пружності Fill Power 700 має непромокну тканину, а також італійську фурнітуру.

Пуховик Zeppelin

Ціна – 17 700 гривень

Цей пуховик пошили за кроєм куртки-косухи. Для його створення використали натуральний гусячий пух класу А, який бренд виготовляє на власному виробництві. Тканина пуховика не промокає, а ще її можна протерти серветкою від забруднень. Обирайте модель на температуру від -30 до +10°C.

Пухове пальто Street Spirit

Ціна – 19 800 гривень

Ця модель – унісекс. Завдяки затяжці на поясі пуховик надійно захищає від вітру, а застібки-блискавки дозволяють створювати різні силуети. Крім того, завдяки наповненню з натурального пуху пальто пристосовується до вашого теплообміну.

Матеріал підготовлено за підтримки