Покладемо руку на серце: вибір подарунків – це не завжди легко. Іноді це приємний процес, що супроводжується безліччю ідей, але буває таке, що варіантів для подарунків нуль, а часу обмаль. Навіть більше: різні люди ставляться до вибору подарунків по-різному.

The Village Україна разом зі Yves Rocher склали фановий тест, який визначить ваш стиль вибору подарунків.

1. Скоро свято, ви хочете привітати партнера або партнерку. Який подарунок оберете?

Щось практичне на кожен день

Піду шляхом найменшого спротиву: запитаю, чого він (вона) хоче

Це має бути щось несподіване й нагадувати про мене :)

2. Як ви ставитеся до процесу вибору подарунка?

Як до челенджу, з якого я маю вийти переможцем

Обожнюю! Мені для цього навіть свято не потрібно

Непопулярна думка: вибір подарунків – кара за гріхи

Для когось вибір подарунків приємний процес, що супроводжується безліччю ідей і нескінченним натхненням, а для когось – муки вибору та тривога із приводу обраного подарунка.

Один із класних варіантів подарунка – доглядові косметичні засоби, як-от новий Догляд для обличчя та бороди від Yves Rocher, що зволожує шкіру та пом’якшує щетину.

3. Що для вас важливо під час вибору подарунка?

Якщо я мрію про такий подарунок – це хороший знак

Співвідношення ціни та якості

Тішуся малим: головне, щоби його не передаровували

4. Які емоції має викликати ваш подарунок у партнера або партнерки?

Він (вона) зрозуміє, що подарунок – прояв уваги та любові

Для нього/неї це буде ідеальний сюрприз

Він (вона) користуватиметься ним щодня

5. Поділитеся тим, де і як купуєте подарунки?

Заходжу в магазин із найгарнішою вітриною та обираю подарунок

Бігаю різними магазинами, порівнюю, комбіную та обираю найкраще

Замовляю в інтернеті. Навіщо витрачати час на магазини?

Ідеальний варіант – заздалегідь продумати концепцію подарунка, щоби розуміти, на що звертати увагу у крамниці або в онлайн-магазині. Так ви зекономите час, а ще – не придбаєте чогось зайвого або непотрібного. Наприклад, якщо плануєте зробити подарунок чоловіку, оберіть, що хочете подарувати: аксесуари, спортивні девайси, декор, техніку тощо. А ще пам’ятайте, що дарувати чоловікам косметику зараз у тренді. Тому якщо ви вирішили обрати для подарунка доглядові засоби за шкірою, обирайте Бальзам після Гоління від Yves Rocher.

6. Як ставитеся до подарунків від пари або компанії друзів?

Якщо вам все одно на унікальність, то будь ласка. Але я пас

Тільки за! Особливо якщо від мене потребується тільки скинутися

Нормально, але тільки якщо це подарунок від пари

7. Практичне питання: плануєте бюджет на подарунок заздалегідь?

Головне – вау-ефект! Гроші не мають значення

А ви дійсно досі не зрозуміли, що я завжди все планую?

Зазвичай орієнтуюся на певну суму, але не завжди вкладаюся

8. Уявіть, що часу на вибір подарунка обмаль. Що будете робити?

Не біда: я пам’ятаю його (її) вішліст напам’ять

Навіщо морочити собі голову, якщо можна подарувати гроші?

Обмаль? У мене такого не буває

У житті трапляються різні ситуації, тому іноді доводиться обирати подарунок за день до свята навіть тим, хто планує все на сто кроків уперед. Щоби не витрачати на це забагато часу та нервів, обирайте подарунки, у яких упевнені. Наприклад, туалетну воду для чоловіків Bois de Sauge від Yves Rocher із нотами шавлії, гваякового дерева та пачулів.

А щоби додати подарунку душевності, доповніть його приємними дрібничками: улюбленими шоколадом і власноруч підписаною листівкою.

Щоби побачити результат,
потрібно відповісти на всі питання тесту

Ви – подарунковий ентузіаст

Для вас подарунок – це не просто спосіб привітати близьку людину, а ціла церемонія. У процесі ви приділяєте увагу всьому: від ідеї до паковання. І не забуваєте про дрібниці, адже з деталей складається загальне враження!

Ви – подарунковий консерватор

Для вас головне, щоби подарунок був функціональним і практичним. А при його виборі ви звертаєте увагу на ціну та якість. Кожен свій крок ви продумуєте наперед і керуєтеся насамперед здоровим глуздом, а не емоціями.

Знаєте, а в цьому щось є!

Ви – подарунковий конформіст

Вам не подобається витрачати свій час та енергію на вибір подарунків, а тим більше готувати сюрпризи. Ваш ідеальний варіант – готовий вішліст, з якого ви оберете подарунок. Хоча ні. Ідеальний той, у якому ще є лінк на цей подарунок.

Вибір подарунків – цілий квест. Тому ми підготували варіанти подарунків, які можна зробити чоловікам. Yves Rocher представив нову гаму догляду для чоловіків. Для її створення експерти Рослинної Косметики® Yves Rocher обрали два активні інгредієнти 100% рослинного походження: Алое Вера Біо зі зволожувальними властивостями та Дику Ромашку Біо із заспокійливою дією. Усі засоби гами містять 88–96% інгредієнтів натурального походження. А в їхньому складі немає мінеральних олій і силікону.

Піна для гоління
Завдяки кремоподібній зволожувальній текстурі продукт полегшує ковзання леза бритви. А формула з Дикою Ромашкою та Алое Вера перешкоджає появі подразнень, заспокоює шкіру та забезпечує відчуття комфорту. Результат – гладка шкіра та відчуття комфорту під час гоління у 96% випадків*.

*Тест задоволеності продуктом за участю 25 чоловіків (50% з яких мають чутливу шкіру) впродовж 3 тижнів.


Купити подарунок

Бальзам після Гоління
Має легку текстуру, миттєво заспокоює шкіру та усуває подразнення, зволожує та забезпечує відчуття комфорту у 100% випадків*.

*Тест задоволеності продуктом за участю 22 чоловіків із чутливою шкірою впродовж 4 тижнів.


Купити подарунок

Догляд для обличчя та бороди
Новий догляд для обличчя та бороди має ультралегку нежирну гелеву текстуру. Він миттєво зволожує й освіжає шкіру, а також усуває стягнення та пом’якшує щетину. Відчуття миттєвого зволоження та свіжості шкіри – у 90% випадків, більш м’яка щетина – у 83% випадків*.

*Тест задоволеності продуктом за участю 30 чоловіків упродовж 3 тижнів.


Купити подарунок

Туалетна вода Bois de Sauge
При створенні Bois de Sauge парфумерка аромату Соні Констан надихалася кам’яними джунглями. Тому вона створила туалетну воду зі свіжими нотками шавлії, яку доповнила насиченим ароматом гваякового дерева та пачулів.
У формулі парфуму 93% інгредієнтів – натурального походження. А 60% паковання містить картон, перероблений із паперових відходів Yves Rocher. Крім того, скляний флакон і картонне паковання підлягають вторинному переробленню.


Купити подарунок

Піна для гоління

Завдяки кремоподібній зволожувальній текстурі продукт полегшує ковзання леза бритви. А формула з Дикою Ромашкою та Алое Вера перешкоджає появі подразнень, заспокоює шкіру та забезпечує відчуття комфорту. Результат – гладка шкіра та відчуття комфорту під час гоління у 96% випадків*.

*Тест задоволеності продуктом за участю 25 чоловіків (50% з яких мають чутливу шкіру) впродовж 3 тижнів.

купити подарунок

Бальзам після Гоління

Бальзам після гоління має легку текстуру бальзаму, миттєво заспокоює шкіру та усуває подразнення, зволожує та забезпечує відчуття комфорту у 100% випадків*.

*Тест задоволеності продуктом за участю 22 чоловіків із чутливою шкірою впродовж 4 тижнів.

купити подарунок

Догляд для обличчя та бороди

Новий догляд для обличчя та бороди має ультралегку нежирну гелеву текстуру. Він миттєво зволожує та освіжає шкіру, а також усуває стягнутість та пом'якшує щетину. Відчуття миттєвого зволоження та свіжості шкіри – у 90% випадків, більш м'яка щетина – у 83% випадків*.

*Тест задоволеності продуктом за участю 30 чоловіків впродовж 3 тижнів.

купити подарунок

Туалетна вода Bois de Sauge

При створенні Bois de Sauge парфумерка аромату Соні Констан надихалася кам'яними джунглями. Тому вона створила туалетну воду зі свіжими нотами шавлії, яку доповнила насиченим ароматом гваякового дерева та пачулей.

У формулі парфуму 93% інгредієнтів натурального походження. А 60% паковання містить картон, перероблений із паперових відходів Yves Rocher. Крім того, скляний флакон та картонна упаковка підлягають вторинній переробці.

купити подарунок

Матеріал підготовлено за підтримки