Сонцезахисні окуляри актуальні не тільки в сезон сонця, моря та спеки. Їх можна носити також восени й узимку, доповнюючи повсякденні образи. Обирайте класичні моделі або спробуйте щось нове та футуристичне, спираючись на власні уподобання та стиль одягу.

The Village Україна разом із «
Люксоптикою» розповідають про сонцезахисні окуляри для нього та для неї, що стануть стильним доповненням осінніх і зимових образів.


Для нього


Авіатори Ray-Ban
5 119 гривень

Авіатори – найпопулярніша форма окулярів бренду Ray-Ban. Лінзи-«краплі» надійно захищають очі від сонця. Модель створили в тонкій металевій оправі золотистого кольору. А лінзи – світло-блакитного з технологією градієнта. Це дозволяє носити окуляри не тільки як захист від сонця при денному освітленні, а і як аксесуар у приміщеннях.

Геометричні окуляри Сasta
1 399.30 гривень зі знижкою
(1 999 гривень)

Оригінальний геометричний дизайн окулярів представив у новій колекції український бренд окулярів Casta. Для яскравості вузьку металеву оправу поєднали з жовтими лінзами. Обирайте як до яскравих образів кежуал, так і до стриманих луків.

Прямокутні окуляри Polaroid
839.30 гривень зі знижкою
(1 199 гривень)

Сонцезахисні окуляри Polaroid – це про поєднання функціональності та сучасного дизайну. Модель із нової колекції Polaroid Seasonal має пластикову оправу чорно-жовтого кольору. А поляризовані лінзи захищають від відблисків та ультрафіолетового випромінювання. За словами команди бренду, окуляри від Polaroid гарантують комфорт як на пляжі, так і в горах чи за кермом автомобіля.

Авіатори Carrera
2 429.50 гривень зі знижкою
(4 859 гривень)

Італійський бренд Carrera почав свою історію з виробництва спортивних окулярів. Цій моделі авіаторів надали квадратну форму оправи. Декорували окуляри шкіряною перемичкою з фурнітурою та гравійованим логотипом. Модель пасує до спортивних і кежуал-образів.

Круглі окуляри Police
2 564.50 гривень зі знижкою
(5 129 гривень)

Обирайте цю модель від італійського бренду Police, якщо любите експериментувати з образами та аксесуарами. Круглу оправу з подвійною перемичкою створили у стилі ретро. Ці окуляри стануть ідеальним аксесуаром дорогою в офіс, для прогулянки містом чи відпочинку на пляжі.

Спортивні окуляри Prada Sport
5 039.20 гривень зі знижкою
(6 299 гривень)

У спортивній моделі окулярів бренд поєднав оригінальний дизайн оправи та яскраві лінзи із синім відтінком. Декорували брендованими червоними вставками на дужках. Їх створили для комфортних занять спортом та як аксесуар на кожен день.


Для неї


Простий дизайн сонцезахисних окулярів від Ray-Ban доповнили золотистою оправою та зеленими лінзами. Металевий каркас легкий і зручний, а ще модель можна легко поєднати з будь-якими кежуал-образами.

Окуляри «Cat eye» Vogue
1 874.50 гривень зі знижкою
(3 749 гривень)

Модель «Котяче око» залишається у тренді вже багато сезонів поспіль. А жовті лінзи додають окулярам яскравості. Обирайте для створення стильного жіночого образу в офіційному або кежуал-стилі.

Вузькі окуляри від Furla
3 688.30 гривень зі знижкою
(5 269 гривень)

Ця модель нагадує стиль 90-х завдяки вузькій оправі та футуристичному дизайну. Лінзи створили в сірому кольорі, а дужки та оправу – у чорному та золотистому. Поєднувати окуляри від FURLA можна як із класикою, так і зі спортивним одягом.

окуляри oversize від tom ford
7 919.20 гривень зі знижкою
(9 899 гривень)

Окуляри oversize уже не перший рік утримують свої позиції на модному олімпі. Проте кожен сезон вносить до цієї моделі свої корективи. Сонцезахисні окуляри Tom Ford FT0769 з виразними лініями оправи додають особливого характеру до класичного дизайну. Окуляри будуть доречними для зустрічі з друзями, романтичного побачення чи вечірки.

Овальні окуляри Guess
1 349.50 гривень зі знижкою
(2 699 гривень)

Якщо хочете класики, але не чорного кольору, обирайте білі овальні окуляри від Guess. Така модель характерна для стрічок 60-х років минулого сторіччя з Одрі Хепберн. Окуляри з білою оправою пасують до класичних елегантних образів.

Квадратні окуляри Marc Jacobs
3 749.50 гривень зі знижкою
(7 499 гривень)

У нових сонцезахисних окулярах oversize дизайнер поєднав різні текстури. Широку геометричну оправу створили з ацетату та металу, а дужки декорували логотипом бренду.

Матеріал підготовлено за підтримки