Дедлайни на роботі, родина, курси ввечері та домашні справи на вихідних. А ви не забуваєте про час на себе?

У щоденній рутині потрібно ще й виділити час на догляд за волоссям. Garnier доповнив лінійку шампунями, бальзамами-ополіскувачами та масками для різних потреб волосся. Лінійка Папайя SUPERFOOD – для відновлення, Банан SUPERFOOD – для живлення, а Алое SUPERFOOD – для зволоження.

The Village Україна разом із Garnier склали тест, який допоможе перевірити, чи вмієте ви знаходити час на себе.

1. Почнемо з простого питання. Скільки годин на добу спите?

7–9 годин

4–6 годин

Сон для слабаків!

Ідеально!

Дорослій людині варто спати не менше 7 годин на добу. Якщо ви спите менше, то з часом у вас сформується «сонний борг». Ви почнете відчувати втрату концентрації, роздратованість, утому та складності в контролі емоцій.

Роздратованість – один з наслідків нестачі сну. А ще втрата концентрації й утома. Дорослій людині варто спати не менше 7 годин на добу. 

2. Прокинулися, потягнулися, усміхнулися. А якщо серйозно, то що спершу робите зранку?

Скроооол! А є інші варіанти?

Рахую, скільки днів залишилося до вихідних.

Ранкова рутина – це час для себе!

Якщо чесно, то варіантів купа! Ваш телефон буде з вами весь день, а от ранковий час краще за все приділити собі: випийте склянку води, займіться йогою або зробіть улюблені б’юті-процедури.

Ми вас розуміємо, але знаємо, як виправити ситуацію. Щоб полюбити ранки, варто ввести у свою рутину те, що підіймає настрій. Спробуйте приготувати корисний сніданок або зробити улюблені б’юті-процедури.

Ідеальний підхід!

3. А що у вас на сніданок?

Білок і складні вуглеводи, а для бадьорості – зелений чай!

Кава на сніданок, обід і вечерю

Новий пляжний сезон не скоро – я себе ні в чому не обмежую!

Ви часом не нутриціолог?

Не вистачає енергії? Потай скажемо, що кава вам не допоможе. Харчуйтеся тричі на день, зберігаючи баланс жирів, білків і вуглеводів. А за необхідності доповнюйте раціон здоровими перекусами.

Правильне харчування – не стільки про фігуру, скільки про здоров’я. І головне в цій справі дотримуватися балансу. А це значить, що відмовлятися від піци в п’ятницю з друзями зовсім не обов’язково :)

4. У супермаркеті важко не розгубитися: полиці переповнені засобами для догляду за волоссям. Як справляєтеся?

Уважно читаю етикетки та підбираю засіб для потреб волосся

Купую все, що рекламують блогери

Моя тактика проста: схопити перше, що бачу, і бігти на касу

Пишаємося вашою усвідомленістю!

Нам це знайомо! Проте варто все ж орієнтуватися на склад продуктів і потреби вашого волосся та типу шкіри голови. Так ви зекономите гроші та будете задоволені засобом.

У такому разі підбирайте продукти вдома, проглядаючи їхній склад на сайті бренду. Нудно, але, повірте, результат того вартий!

Засоби для догляду за волоссям від Garnier з лінійки FRUCTIS SUPERFOOD на 98 % складаються з інгредієнтів натурального походження, є веганськими та не мають силіконів у складі для природного на дотик волосся. Вони легко піняться та лагідно очищують волосся без обтяження. Упаковки шампуню та бальзаму-ополіскувача піддаються переробленню, а засоби можна підбрати для потреб вашого волосся: зволоження, живлення чи відновлення.

5. З ранковими звичками розібралися, а що робите перед сном?

Серіали самі себе не проглянуть!

Їм. А коли лягаю спати, то думаю про сніданок

Роблю б’юті процедури, провітрюю кімнату, читаю книжку – звички, відпрацьовані роками

Згодні! Але, на жаль, після перегляду серіалів мозок концентрується на подіях, що відбуваються з героями. Таке перезбудження може викликати безсоння.

Вигадувати сніданки на наступний день – наш улюблений вечірній ритуал. Проте з вечерею на ніч будьте обережні. Їсти краще за кілька годин до сну, аби дати їжі час на перетравлення.

Супер!

Увечері можна додатково потурбуватися про волосся. Бальзам-ополіскувач з лінійки FRUCTIS SUPERFOOD полегшить розчісування й поліпшить стан волосся. Його текстура, яка тане, легко змивається, не залишаючи липкість і дискомфорт.

6. Поділитеся планами на вихідні?

Візьму ноут і працюватиму в кав’ярні поблизу дому

Висплюся, вийду на пробіжку, потім – масаж, а ввечері зустрінуся з друзями

Лежатиму в ліжку, дивитимуся серіали та їстиму чіпси

Терміново вимикайте телефон і режим працівника року та їдьте з друзями на природу!

Ми вами захоплюємося!

Іноді ми й самі так робимо, але у вільний час спробуйте приділити більше уваги догляду за собою. І виходьте на вулицю частіше, поки погода дозволяє.

7. Знаходите час на маски для волосся?

Іноді навіть не знаходжу час на те, щоб просто його помити

Спершу – шампунь, потім – бальзам, а за ним – маска

А нею хіба постійно користуватися треба?

Тсс, нікому про це не кажіть... І ми мовчатимемо, якщо обіцяєте користуватися маскою!

Ви – наш герой!

Для додаткового догляду використовуйте маску для волосся. Не лінуйтеся й приділіть цьому час :)

Візьміть паузу від справ і спробуйте маску 3 в 1 з лінійки FRUCTIS SUPERFOOD від Garnier, що зволожує волосся. Крім того, її можна використовувати ще й як бальзам-ополіскувач і догляд без змивання. Обирайте з ароматом папаї, банана або алое.

8. А як справи зі спортом? Дружите?

Ви серйозно? Я ж кажу: постійно працюю

Коли я встаю з дивана, у мене паморочиться в голові. Фізичні навантаження не для мене

Тренуюся як мінімум тричі на тиждень. І не забуваю розтягувати м’язи після фізичних навантажень

А ми кажемо: вимикайте режим трудоголіка! Дайте собі час на відпочинок, а зміна діяльності у вигляді спорту піде тільки на користь вашій працездатності. Оберіть улюблену фізичну активність і самі все побачите.

А от і ні! Запаморочення в голові може виникати через різні причини: нестача сну, незручне положення тіла, стреси й інше. Спробуйте почати бігати, займатися йогою в парку або просто щоранку тренуватися на майданчику біля дому для загального поліпшення самопочуття.

Фізкультпривіт! Продовжуйте в цьому ж дусі.

9. І про вітаміни ми також пам’ятаємо. Уже встигли насолодитися сезонними фруктами й овочами?

Регулярно додаю їх у раціон!

Ви про фруктове морозиво й бананові чіпси?

Не їм ані фрукти, ані овочі

Ідеально! 

Ні, але ви намагалися. Спробуйте замінити їх на сезонні фрукти, від них організм отримає більше вітамінів і користі. Крім того, фрукти й овочі містять клітковину, що поліпшує травлення та загальний стан шкіри й волосся.

Вибір сезонних продуктів улітку й восени дуже великий. Експериментуйте з ягодами та фруктами, додавайте їх у звичні страви й поступово вводьте в раціон. Крім того, фрукти й овочі містять клітковину, що поліпшує травлення та загальний стан шкіри й волосся.

Їсти свіжі овочі та фрукти важливо через те, що це природне джерело вітамінів. А для догляду за волоссям спробуйте засоби FRUCTIS SUPERFOOD від Garnier: лінійка Папайя SUPERFOOD відновлює волосся, Банан SUPERFOOD живить, Алое SUPERFOOD зволожує.

Щоб побачити результат,
потрібно відповісти на всі питання тесту

Ви – втілення гармонії

Знаєте, коли варто зупинитися й видихнути, як відновити сили й енергію та чому турбота про себе – це важливо. Нам є, чого у вас повчитися!

Ви – боєць

Ви намагаєтеся приділяти більше уваги собі, проте іноді буденні справи й турботи все ж вас поглинають. Не засмучуйтеся – продовжуйте в цьому ж дусі й пам’ятайте, що бійцям теж потрібен відпочинок.

Ви – білка в колесі

Зупиніться й видихніть. Час на себе – необхідна частина щоденної рутини. Ідіть на масаж, беріть уроки малювання, займайтеся йогою або катайтеся на велосипедах. Дбайте про своє фізичне й ментальне здоров’я.

Пам’ятайте, що догляд за собою – це як про зовнішній вигляд, так і про власні відчуття та внутрішню гармонію.

Garnier доповнив лінійку FRUCTIS SUPERFOOD шампунями, бальзамами-ополіскувачами та масками для різних потреб волосся: відновлення, живлення та зволоження.

Усі продукти на 98 % складаються з інгредієнтів натурального походження. Вони отримані за допомогою біологічних і хімічних методів. Проте за своєю молекулярною структурою вони не відрізняються від початкової форми більше ніж на 50 %.

Шампуні, маски та бальзами FRUCTIS SUPERFOOD також є веганськими: вони не містять інгредієнтів тваринного походження або їх похідних. А також є дерматологічно протестованими й не мають силіконів у складі для природного на дотик волосся.

Упаковки шампуню та бальзаму-ополіскувача FRUCTIS SUPERFOOD придатні до перероблення, якщо їх правильно відсортувати, а приємні аромати викликають асоціацію з літом і відпусткою.

Матеріал підготовлено за підтримки