Щоби зробити несподіваний подарунок близькій людині, не потрібен привід і багато часу. Квіткова компанія Don Pion пропонує дарувати враження та в режимі онлайн замовити доставку квітів близькій людині.

Крім того, компанія запускає новий сервіс – тримісячну підписку на букети на різний бюджет. Ще одна можливість від Don Pion – придбати подарунковий сертифікат на флористичні майстер-класи. Усі послуги можна швидко та зручно замовити онлайн, а експерти Don Pion допоможуть підібрати квіти під конкретні побажання та доставлять на потрібну адресу.

The Village Україна разом з Don Pion розповідають про квіткові подарунки, які можна зручно придбати онлайн.


 Доставка букетів 


Щоби спростити процес вибору квітів, у магазині пропонують уже зібрані флористами букети. А персональна доставка зекономить час. Квіти можна замовити на будь-яку адресу, а власна курєрська служба доставить їх на конкретну годину.

При замовленні на суму понад 1 500 гривень доставку здійснюють безкоштовно. В іншому разі її вартість становить близько 130-200 гривень. Додаткова можливість від Don Pion – подарувати квіти анонімно.

   

У період з 6 по 8 березня включно доставка квітів по Києву працює з 07:00 до 22:00. Вартість доставки на конкретну годину становить 500 гривень, а в інтервалі протягом трьох годин – 130 гривень.

Замовити букет з доставкою

  


 Підписка на букети. Як це працює: 


  У Don Pion пропонують обрати сертифікат на суму 1 500, 2 400 або
3 600 гривень. Залежно від сертифіката, для вас підберуть три букети вартістю 500, 800 або 1 200 гривень кожен.

  Підписка на квіти діє протягом трьох місяців. Квіти адресату доставляють
раз на місяць. Доставка квітів за підпискою безкоштовна.

  Протягом дня після замовлення з вами звяжеться Call Center інтернет-магазину, щоб уточнити контакти отримувача й дізнатися зручну дату та час доставки квітів.

  Щомісяця за пять днів до доставки Don Pion запропонує вам кілька варіантів букетів і затвердить контакт отримувача.

В інтернет-магазині зазначають, що дату й час доставки завжди можна змінити. Також зверніть увагу, що повернути гроші за підписку неможливо.


Сертифікат на майстер-клас


Інший варіант оригінального подарунка – сертифікат на квітковий майстер-клас від експертів Don Pion. Це гарна можливість для людей, які цікавляться флористикою та мріють створювати букети власноруч. Крім того, у Don Pion пропонують організувати вечірку з подругами на флористичному майстер-класі.

Тривалість майстер-класу – дві години. За цей час флористи ознайомлять учасників з технікою створення букету, розкажуть про секрети та хитрощі, які допоможуть подовжити життя не тільки квітам у букетах, а й кімнатним рослинам.

Термін дії сертифікату з моменту покупки – три місяці. За цей час отримувач може записатися на один з майстер-класів, обравши цікаву для себе тематику. Доставка сертифіката – 130 гривень по Києву впродовж двох годин після замовлення.


Матеріал підготовлено за підтримки