Український бренд жіночого одягу a Lot створив капсульну колекцію осінь-зима 2019/2020, у якій пропонує готові святкові образи. Марка має власне виробництво та команду стилістів, тому будь-які речі з колекції можуть виготовити під індивідуальні параметри.

The Village україна разом з брендом одягу a Lot пропонує 9 варіантів образів для святкування Нового року.

Образ у стилі артдеко

Цього року оксамит у нових колекціях використовували дизайнери зі всього світу. Одяг з цієї тканини легко поєднувати з речами з інших матеріалів. Чорну оксамитову сукню у стилістиці артдеко декорували драпіруванням на спині.

Оксамитова сукня 2 599 гривень

Образ у вінтажному стилі

У новому сезоні актуальні спокійні пастельні кольори, а також гладкі блискучі матеріали, як-от шовк, атлас, сатин. Такі тканини добре тримають форму, сідають по фігурі, а також не обмежують рухи.

Сатинова сукня з асиметричним декольте 2 999 гривень


Образ у класичному стилі

Якщо новорічна вечірка потребує офіційного дрес-коду, обирайте брючний костюм у бордовому кольорі. Крім того, однобортний піджак можна поєднати із сукнею в білизневому стилі, а штани доповнити блузою і туфлями- човниками.

Піджак 2 999 гривень

Брюки 2 299 гривень

Романтичний образ

Якщо хочете зустрічати Новий рік в одязі срібних і золотих відтінків, зверніть увагу на цей лук. Плісування та легкі тканини створюють романтичний образ у дусі 80-х, а прозорий гольф додає багатошаровості.

Прозорий срібний бадлон 1 299 гривень

Плісована спідниця 1 599 гривень


Образ із паєтками

Паєтки знову увійшли в моду, про що свідчать цьогорічні покази на тижнях моди. Бренд a Lot створив золотисті штани з паєтками, які можна поєднати зі шкіряною курткою в колір. Виготовили модель з екошкіри.

Золотиста куртка з екошкіри  2 999 гривень

Штани з паєтками 2 199 гривень

Лаконічний образ із паєтками

Чорний колір і стриманий силует туніки роблять її простою та лаконічною. Святковості додають чорні паєтки. Спробуйте поекспериментувати з образом, поєднавши сукню зі штанами.

Сукня-туніка з паєтками 2 199 гривень

Штани з лампасами 1 999 гривень


Образ у стилі золотої доби Голлівуду

А Lot створили довгу сукню в стилі 30-х років минулого сторіччя, стилізувавши її під образи голлівудських актрис за допомогою сірих паєток.

Сукня із сірими паєтками 3 599 гривень

Монохромний образ у вінтажному стилі

Довгу сукню на бретелях із манжетами представили в бордовому кольорі. Бренд поєднав у моделі комфорт і жіночність.

Сукня міді на бретелях з манжетами 2 999 гривень


Образ у стилі Glam Rock

Для тих, то хоче зустріти Новий рік у стилі Glam Rock, бренд a Lot пропонує обрати куртку та бандо з екошкіри. Додасть образу жіночності плісована спідниця з люрексу, що актуальний у новому сезоні.

Чорна куртка 2 999 гривень

Топ з екошкіри 2 100 гривень

Плісована спідниця 1 599 гривень

Придбати речі бренду a Lot можна на сайті та в шоурумі за адресою проспект Бандери, 23

Матеріал підготовлено за підтримки