Бренд Pandora випустив нову колекцію ювелірних прикрас, що довершили вручну, «Гаррі Поттер x Pandora». Лінійку присвятили серії романів про Гаррі Поттера. «За допомогою прикрас, натхнених юним чарівником, шанувальники Pandora і Гаррі Поттера можуть висловити свою любов до магії, сили дружби, хоробрості й віри в диво», – зазначає бренд ювелірних виробів.

The Village Україна разом з Pandora розповідає про прикраси з нової колекції «Гаррі Поттер x Pandora».

Намистина «Гаррі Поттер»

1 895 гривень

Головного героя із серії романів Джоан Ролінґ одягли у шарф Ґрифіндору з жовто-червоною емаллю. У руках він тримає чарівну паличку. А головні деталі шрам на лобі та круглі окуляри вручну покрили чорною емаллю. Як і всі інші намистини, її зробили зі срібла 925-ї проби.

Намистина «Рон Візлі»

1 895 гривень

Цю намистину у вигляді найкращого друга Гаррі Поттера створили у русі: Рон Візлі махає рукою. Також светр, який за сюжетом зшила Ронові мама, пофарбували темно-червоною емаллю, залишивши літеру R срібною.

Намистина «Герміона Ґрейнджер»

1 895 гривень

Очі Герміони деталізували чорною емаллю. Особливу увагу приділили волоссю дівчини: воно довге та вюнке. У руках Герміона тримає книгу.

Намистина «Гоґвортський Експрес»

1 895 гривень

Деякі деталі потяга покрили емаллю темно-червоного кольору. Знизу та з обох боків її прикрасили гравіюваннями «Anything from the trolley, dears?» («Чогось бажаєте, діточки?»), «9 3/4», а також «Hogwarts Express» («Гоґвортський експрес»).

Намистина-підвіска «Ґрифіндор»

1 895 гривень

Основу прикрашають герб факультету та зірки з одним мікро та двома червоними кристалами. Серед гравіювань: «Harry Potter», «Courage, determination, bravery» («Сміливість, рішучість, хоробрість»), «Gryffindor» («Ґрифіндор»).

Намистина-підвіска «Слизерин»

1 895 гривень

Усі намистини-підвіски подвійні: мають основу у формі герба Гоґвортсу, а лицьовий диск у формі гербів одного з факультетів.

Цю намистину з гербом Слизерину зробили з одним мікро та двома зеленими кристалами у діамантовому огранюванні в закріпці у формі зірки. Також на підвісці є гравіювання: «Ambition, pride, cunning» («Амбіції, гордість, хитрість»), «Harry Potter», «Slytherin» («Слизерин»).

Кулон «Золотий снИч»

2 995 гривень

Кулон з авторського сплаву Pandora Shine із золотим покриттям зробили у вигляді снича золотої кульки, що є елементом гри у квідич. Крильця кулону зєднані між собою та є рухливими.

Намистина-підвіска «Рейвенклов»

1 895 гривень

Для цієї намистини обрали кристали в блакитному кольорі. А герб Рейвенклову доповнюють гравіювання «Harry Potter», «Learning, wit, wisdom» («Знання, дотепність, мудрість»), «Ravenclaw» («Рейвенклов»).

Намистина-підвіска «Гафелпаф»

1 895 гривень

До прикраси з гербом Гафелпафу додали лимонно-жовті кристали у діамантовому огранюванні та гравіювання «Harry Potter», «Patience, dedication, loyalty» («Терплячість, відданість, вірність»), «Hufflepuff» («Гафелпаф»).

Намистина «Добі»

1 895 гривень

Очі з чорної емалі, великі вуха, наволочка замість одягу таким зробили Добі в новій колекції прикрас. Для схожості додали шкарпетку Гаррі Поттера, яку Добі ховає за спиною.

Браслет-бангл «Золотий снИч»

2 995 гривень

«Золотий снич» незмінна оригінальна назва з роману. Снича створили зі срібла як застібку браслета, зберігши його форму. Він має рухливі крильця, а також гравіювання «I open at the close».

Намистина «Школа чаклунства Гоґвортс»

1 495 гривень

Її прикрашає деталізоване зображення замку, в якому вчилися герої роману. Як і всі інші прикраси, намистину зробили зі срібла.

Долучайтеся до спільноти Pandora у соцмережах:

Матеріал підготовлено за підтримки