Заняття спортом дисциплінують і розвивають витривалість. Але важко повернутися у режим після літнього відпочинку. Ще важче почати тренування з нуля. Проте можна уникнути стресу під час і після фізичних навантажень, якщо мати необхідний спортивний інвентар.

The Village Україна разом із виробником спортивних речей Decathlon розповідають про сім гаджетів, які зроблять заняття спортом комфортними.

Сумка PTWO для фітнесу Domyos

Після тренувань бажано прийняти душ, проте не всі роздягальні обладнані кабінками. Тому варто хоча б змінити одяг, навіть якщо після тренування ви повернетеся додому. Покласти брудну спортивну форму та взуття в пакет не найкраща ідея.

Decathlon пропонує сумку для фітнесу. Вона проста у використанні та має мотузок для затягування. Тому на відміну від пакетів сумка не порветься після першого використання та дорогою додому з неї не випадуть речі. Крім того, її можна використовувати як килимок.

Ціна: 185 гривень

Гнучка пляшка для бігу Flasktrail і тримач фляги на зап’ястя для трейлу Kalenji

Під час будь-якої фізичної активності тіло людини втрачає вологу. Тому під час тренувань варто забезпечувати його необхідною кількістю рідини. Це допоможе не тільки підтримувати водний баланс організму, а й уповільнити процес стомлення.

Гнучка пляшка Flasktrail – зручний аксесуар для спортсменів. Вона компактна та легка. Крім того, зі зменшенням кількості води пляшку можна стиснути, аби вона не займала багато місця. Ще однією її перевагою є безшумність: вода не дратуватиме хлюпанням під час бігу. А силіконова насадка для пиття забезпечує зручність у використанні.

Пляшка: 365 гривень

Тримач: 300 гривень

Тренажер Abdo Ergo 100 для гімнастики та розтяжки Domyos

На тренуваннях важливо контролювати рівень навантаження. Іноді під час вправ на м’язи живота можна перевантажити шию. Це спричиняє дискомфорт і напруження. Щоб уникнути цього, варто використовувати тренажер для гімнастики та розтяжки. Такий гаджет від інженерів Decthlon пройшов багаторазові тестування в лабораторії, де довели його ефективність.

Завдяки ергономічній формі інвентарю м’язи шиї напружуються вдвічі менше. Це покращує поставу. Крім того, тренажер компактний, тому його можна зберігати як у спортзалі, так і вдома.

Ціна: 550 гривень

Твердий масажний ролик Foam Roller та масажний м’яч Domyos

Масажування – це ефективний спосіб розслабити м’язи після тренувань. Наприклад, твердий ролик Foam Roller підходить для початку та завершення занять спортом. 3D-деталі допомагають почуватися комфортно і не втрачають свою форму навіть після тривалого та інтенсивного використання. Масажний ролик компактний і легкий, його легко транспортувати за потреби.

Для масажування запалених ділянок тіла краще обрати м’яч від бренду Domyos. Його варто використовувати після фізичних навантажень. Завдяки високому рівню жорсткості м’яч якісно масажує м’язи. Він має легке зчеплення з підлогою та рукою і є стійким до зношування. Крім того, масажний м’яч легко транспортувати в спортивній сумці.

Ролик: 590 гривень
М’яч: 150 гривень

М’який гімнастичний диск для балансування

Деякі види спорту найбільше навантажують ноги, наприклад, біг і футбол. Тому про здоров’я колінних суглобів та м’язів краще піклуватися заздалегідь.

У Decathlon можна знайти гімнастичний диск для балансування від Domyos. На ньому можна відновлювати коліна й щиколотки після тренувань, а також зміцнювати м’язи живота, працювати над пропріоцепцією (відчуттям положення частин власного тіла в просторі) та зміцнювати рівновагу.

Ціна: 720 гривень

Матеріал підготовлено за підтримки