Спорт – важлива частина освітнього процесу, що розвиває та формує характер. Аби заняття спортом були комфортними та безпечними для дитини, важливо підібрати правильний одяг, взуття та інвентар.

The Village Україна разом із виробником власної спортивної продукції Decathlon розповідають, як зібрати дитину на фізкультуру та в спортивні секції без зайвого стресу.


Теніс


Сьогодні теніс – один з найпопулярніших видів спорту в Україні та світі. Він залучає в роботу всі групи м’язів: руки, ноги, шию, спину, а також розвиває та формує прес. Особливо корисні заняття тенісом для дітей, у яких є проблеми із зором. Під час гри потрібно концентрувати погляд на м’ячі, тож у дитини активно працюватимуть зорові м’язи. Крім того, заняття тенісом не потребують великих фінансових витрат, як може здатися на перший погляд.

Найважливіше в тенісі – вдало підібрати ракетки. Модель від Artengo створили для початківців: вона легка (до 240 грамів), великий розмір сітки нівелює помилки центрування під час ударів, а зміщений баланс додає сили удару. Держак розробили за технологією learning grip, що допомагає легко утримувати ракетку. Доповніть комплект яскравими поглиначами ударів, вони зменшать навантаження на руку.

Вартість набору для дівчат: 1 764 гривні
Вартість набору для хлопців: 2 104 гривні

Футбол


Футбол дає рівномірне навантаження на різні групи мязів, розвиває швидкість, реакцію та координацію. Гра формує навичку планування, привчає досягати мети, розвиває силу волі. Головна перевага футболу в тому, що це командна гра й дитина вчиться адаптуватися в колективі.

Підбирайте взуття для футболу відповідно до тренувального майданчика. Бутси Kipsta Agility 100 HG розробили для твердого поля: невеликі змінні шипи забезпечують надійну опору. Модель Kipsta Agility 500 призначена для залу: підошва з натурального каучуку не залишає слідів, гарантує комфорт і зчеплення. Крім того, у бренді Kipsta працюють професійні футболісти, тому вся продукція розроблена і протестована під наглядом спортсменів.

На спортивну форму діє акційна пропозиція: футболка та шорти Kipsta коштують 250 гривень (знижка 50 гривень), якщо купувати їх разом. Можливі кілька комбінацій кольорів: синього, білого, чорного та червоного.

Вартість набору: 2054 грн

Фізкультура


Уроки фізкультури у школі вимагають не меншої підготовки, ніж професійний спорт. Діти мають різні види активностей – від ігор з мячем до бігу та гімнастики, тож спортивна форма має бути зручна та універсальна.

Кросівки Kalenji яскравих кольорів створені для занять на вулиці та в залі: легкі, зносостійкі та комфортні – вони не залишають слідів на підлозі. Теплі спортивні костюми зі штанами стануть у пригоді під час осінніх занять на відкритому майданчику. Щоб було зручно носити форму до школи, обирайте спортивну сумку Domyos. Вона містка, але компактна: у згорнутому вигляді сумка поміщається в кишеню.

Вартість набору для дівчат: 1895 грн
Вартість набору для хлопців: 2145 грн

Плавання


Плавання в басейні допомагає зміцнити нервову систему, врегулювати підвищену збудливість, позитивно впливає на судини та серце. Додатково тренується дихальна система, тож діти, які займаються плаванням, рідше хворіють на астму та запалення легенів. Щоб зібрати дитину до басейну, потрібно підібрати купальник, шапочку, рушник та окуляри. Обирайте вже готовий комплект для дівчини від Nabaiji: купальник, окуляри, рушник з мікрофібри та сумка. 

Для хлопчиків є широкий вибір плавок – від класичних чорних до веселих принтів. Окуляри можна підібрати в колір. Також є багато потрібних для плавання дрібниць: поплавки для ніг, лопатки, взуття та халати з мікрофібри.

Вартість набору для дівчат: за 485 гривень
Вартість набору для хлопців: 2 366 гривня

Матеріал підготовлено за підтримки

--- тексты буллетов ---

Гібридний
футбольний м'яч,
365 грн

Футбольні гетри,
74 грн

Футболка,
145 грн

Футбольні шорти,
145 грн

Футбольні бутси
для твердого поля,
480 грн

Футбольні бутси
для футзалу,
480 грн

Рюкзак для
командних видів
спорту, 220 грн

Спортивна сумка,
185 грн

Сумка для взуття,
75 грн

Низькі шкарпетки
для тенісу, 130 грн

Поглинач вібрації
стун тенісної
ракетки, 100 грн

Дитяча тенісна
ракетка, 490 грн

Спортивна пов'язка
на голову, 80 грн

Дівчача футболка
для тенісу, 210 грн

Спідниця з
кишенями, 200 грн

Тенісні кросівки,
590 грн

Набір тенісних
м'ячів, 99 грн

Поглинач вібрації
стун тенісної
ракетки, 100 грн

Набір тенісних
м'ячів, 99 грн

Дитяча тенісна
ракетка, 415 грн

Тенісні кросівки,
590 грн

Спортивні шкарпетки,
145 грн

Футболка для
тенісу, 300 грн

Шорти для
тенісу, 230 грн

Кепка для
спорту, 150

Сумка для
взуття, 75 грн

Скакалка,
60 грн

Складна
фітнес-сумка,
185 грн

Кросівки для
спортивної ходьби,
820 грн

Футболка,
295 грн

Тепла олімпійка,
240 грн

Спортивні
легінси, 295

Кросівки для
занять легкою
атлетикою, 990 грн

Спортивні
штани, 550 грн

Спортивний
светр, 290 грн

Складна
фітнес-сумка,
185 грн

Легкоатлетичні
шкарпетки, 130 грн

Набір для
плавання, 485 грн

Шапочка для
плавання, 240 грн

Рушник з
мікрофібри, 74 грн

Базові плавки,
92 грн

Плавки-боксери,
365 грн

Дошка для
плавання, 220 грн 

Сланці для
басейну, 330 грн

Окуляри для
плавання, 185 грн

Плавки-шорти, 520 грн

Текстильно-силіконова
шапочка для плавання,
185 грн

--- тексты буллетов ---