Що одягати, якщо з самого ранку в списку завдань: ділова зустріч, вечірка та побачення? А часу та натхнення для зміни образів просто немає.

The Village Україна разом з магазином одягу AVENUE в ТРЦ «Атмосфера» підбирають 10 речей для вдалого ділового та вечірнього образів.

Босоніжки Pollini

Kitten heels – одночасно актуальна та зручна модель взуття. Маленький стійкий каблук дає змогу комфортно носити туфлі цілий день, а ввечері – вирушити на побачення чи вечірку. Модель kitten heels від італійського бренду Pollini доречно поєднувати як з легкими довгими сукнями, так і з штанами-трапеціями.

Ціна: 10 415 грн

Човники Pollini

Акцентний каблук і пастельний колір – туфлі-човники від Pollini поєднали в собі одразу два тренди. Така модель додасть акценту щоденному образу та пасуватиме для більш неформальних заходів. Крім того, човники з невеликими каблуком зручні й не втомлюють ногу – додатковий аргумент не їхати після роботи одразу додому.

Ціна: 11 135 грн

Сорочка Anna Rachele в дрібну смужку

Весняно-літній гардероб неможливий без легких натуральних тканин. Сорочка від Anna Rachele у дрібну смужку виготовлена з натуральної бавовни, її комфортно носити навіть у літню спеку. Акцент на об’ємні рукава – це тренд нового сезону та можливість створити цікавий лук для роботи та відпочинку. Доповнюйте сорочку спідницею-міді чи штанами-кюлотами.

Ціна: 7 970 грн

Жакет Anna Rachele

Двобортний жакет з м’якої тканини – гарна інвестиція в базовий весняний гардероб. Піджак червоного кольору гарно комбінується з джинсами та однотонними футболками. А для вишуканого вечірнього образу підкресліть талію м’яким поясом, що йде в комплекті. Це, до слова, актуальний у новому сезоні стилістичний прийом.

Ціна: 10 655 грн

Футболка Ermanno by Ermanno Scervino

Будь-який базовий гардероб починається з простих футболок, які до всього пасують. Модель з бавовни від Ermanno Scervino чудово міксується з іншими тканинами, є фактурною і актуальною. Футболка з мереживом створює правильний оверсайз силует, а блакитний колір добре поєднується з теплими і холодними відтінками. Це мінімізує ранковий стрес від вибору чергового образу.

Ціна: 15 945 грн

Сукня в клітинку Ermanno by Ermanno Scervino

Картата сукня – вдала база для експериментів. Завдяки класичному принту в клітинку модель працює як самостійна одиниця образу. Або ж її можна доповнити сорочкою чи базовим гольфом – для цікавого багатошарового луку.

Ціна: 16 985 грн

Кюлоти Ermanno by Ermanno Scervino

Кюлоти – актуальна форма штанів і класна альтернатива звичайним завуженим джинсам. Модель виготовлена з легкого джинсу  бежевого кольору, що гарно поєднується з молочними відтінками та охрою. Доповнити штани можна сумкою-бочкою та мінімалістичними аксесуарами – і образ для роботи та вечора готовий.

Ціна: 10 125 грн

Брюки Ermanno by Ermanno Scervino

Брюки-дудочки залишаються найпопулярнішою моделлю, з якою можна створювати безліч весняних луків. Завдяки рожевому кольору модель Ermanno Scervino видається незвичною та дає змогу поекспериментувати. Наприклад, доповніть брюки футболкою оверсайз білого кольору чи зі смугастим принтом. Гра на контрасті зробить ваш лук актуальним як для ділової зустрічі, так і для неформального відпочинку.

Ціна: 7 795 грн

Біла сумка з екошкіри Ermanno by Ermanno Scervino

Білі сумка та взуття – тренд сезону весна-літо. Модель від флорентійського бренду Ermanno Scervino одночасно містка та лаконічна, тому вдало доповнить будь-який образ: від літнього кежуалу до розслабленого мінімалізму. Ще одна її перевага – таку сумку можна сміливо брати у відпустку.

Ціна: 6 250 грн

Адреса:
Київ, Столичне шосе, 103
ТРЦ «АТМОСФЕРА», БУТІК AVENUE

Матеріал підготовлено за підтримки