З 21 по 24 березня у КВЦ «Парковий» проведуть тиждень дитячої моди Junior Fashion Week. 15 дизайнерів презентують головні тренди в одязі для дітей сезону весна-літо 2019. Відкриє тиждень моди соціальна акція, присвячена Всесвітньому дню людей із синдромом Дауна.

The Village Україна та Junior Fashion Week розповідають про 6 причин, чому варто піти на тиждень дитячої моди в Києві.

Побачити нові колекції світових брендів

Тиждень моди – це можливість поєднати розваги та шопінг. У рамках Junior Fashion Week нові колекції презентують модні бутики столиці: LAPIN HOUSE, Daniel, MonnaLisa, Il Gufo, Emporio Armani, Catimini, Petit Bateau, ELSY та Bikkembergs. Організатори обіцяють показати велику кількість елементів дитячого гардероба: від шкільної форми до спортивного одягу. Речі можна придбати одразу з подіуму, а деякі – зі спеціальними знижками.


Обрати одяг від українських виробників

Дитячий одяг від українських виробників на Junior Fashion Week представлятимуть: See Arsi, Nati Clothes, LA REINE, АrinApparel, YES! Kids, LIKE MY MOM, Vel та Tiny Look. Будуть і гості з-за кордону – білоруський бренд із двадцятирічною історією Bell Bimbo покаже еклектичну колекцію «Покоління Z».

Підтримати молодих дизайнерів

Наймолодшій учасниці Junior Fashion Week Уляні Новожиловій – 12 років. Під час тижня моди дівчинка представить дитячу круїзну колекцію Golf cruise. А київська дизайнерка Тетяна Долубекова презентує колекцію одягу та аксесуарів прет-а-порте, створену під брендом FELTA. Інший дизайнер, Олександр Груша, продемонструє дитячий одяг з використанням французького мережива Maison Sophie Hallette. Свою нову колекцію також покаже організаторка міжнародного конкурсу UBF Kids Top Models та засновниця благодійного фонду Ukrainian Creative Children Марина Козаченко.


Сходити на майстер-клас у дитячій зоні

Цього разу партнером Junior Fashion Week стала школа інноваційної освіти Release education. Її команда відповідатиме за розваги для дітей протягом усього тижня. У дитячій зоні можна буде відвідати безкоштовні майстер-класи з гімнастики, бальних танців та хіп-хопу від міжнародних призерів. Крім того, експерти проведуть заняття з живопису для дітей.

Відвідати лекцію про сучасну освіту

Усі гості Junior Fashion Week зможуть відвідати лекторій для батьків. Зокрема, засновниця дитячого садка Mr.Leader та школи Release education Наталія Бобро розповість про роль діджиталу та ігор в сучасній освіті. Бізнес-тренерка Вікторія Мала прочитає лекцію на тему: «Роль табору в житті дитини». Викладачка дошкільної педагогіки і психології Алла Терешко розповість усім охочим про професії майбутнього.


Долучитися до соціальної ініціативи

Відкриття тижня моди збігається із Всесвітнім днем ​​людей із синдромом Дауна. Саме тому організатори вирішили почати івент з особливого показу за участю дітей із синдромом та українських зірок. За словами команди, їхня ідея – показати трансформацію поглядів і ставлення до людей із синдромом Дауна у суспільстві. Головний меседж у тому, що всі діти – рівні в своїх правах.

Матеріал підготовлено за підтримки