Якщо набридло дарувати всім шкарпетки та вино – подаруйте новий рюкзак мандрівникові або гаманець шопоголіку. The Village Україна разом з брендом аксесуарів Harvest публікує 10 варіантів практичних подарунків, які знадобляться щодня.

Сумка-рюкзак

Універсальний аксесуар чорного кольору, що вмістить усе необхідне. Носіть трансформер як сумку чи рюкзак – тут усе залежить від вашого настрою. Аксесуар має велике відділення та невелику кишеню для дрібниць на блискавці. На спинці є кишеня для телефона чи портмоне. Завдяки чорному кольору трансформер можна комбінувати практично з будь-яким образом.

Ціна: 795 гривень


Рюкзак MERRY

Невеликий рюкзак класичної форми та незвичного відтінку «нікель». Він вдало доповнить, наприклад, лаконічний чорний лук – ефект металіку красиво комбінується з фактурними чи матовими матеріалами. Рюкзак чудово тримає форму, адже виготовлений із цупкого замінника шкіри. Ця модель підходить як для прогулянок містом, так і для подорожей.

Ціна: 990 гривень

Рюкзак ROLLTOP

Ця модель поєднала лаконічний дизайн і функціональність конструкції. Чудово доповнить стильний міський образ та  стане надійним напарником у подорожах. Для цього розгорніть головне відділення – об’єм рюкзака збільшиться на 5 літрів. І так, це чудовий варіант, який можна ділити з партнером чи партнеркою.

Ціна: 750 гривень


Рюкзак ROLL

Ще одна варіація конструкції rolltop, з якою можна збільшити місткість рюкзака. Модель має всередині два відділення: одне з них для ноутбука діагоналлю до 15,6 дюйма, захищене стінкою з піноматеріалу. Крім того, є прихована кишеня на боковій стінці – для телефона або портмоне.

Рюкзак виготовили з якісного замінника шкіри глибокого чорного кольору – унісекс-варіант для міста та подорожей.

Ціна: 870 гривень


Поясні сумки PERF LARGE та PERF MINI

Стильний та зручний чоловічий аксесуар – поясна сумка чорного кольору. Обидві моделі виготовили з якісного замінника шкіри. Перфорація сумок не є наскрізною – між кишенями тонкий захисний піноматеріал. Усередині два великих відділення, а в перегородці між ними – кишеня на блискавці для дрібниць. Чорні та місткі, вони підійдуть для робочого дня і відпочинку за містом.

Ціна PERF LARGE: 355 гривень

Ціна PERF MINI: 335 гривень

Рюкзак Crossover

Простий і водночас елегантний рюкзак чорного кольору, який можна комбінувати з діловими та кежуал образами. Модель виготовили з якісної екошкіри, яка на дотик нічим не відрізняється від натуральної. Два великих відділення вміщують книжки, документи та навіть планшет. Рюкзак можна носити на правий або лівий бік, а на задній стінці є таємна кишеня.

Ціна: 795 гривень


Холдер для документів LIGHT PINK

Кредитки, дисконтні картки, перепустки в спортзал – користуйтеся зручним холдером для документів. Модель від Harvest зроблена з натуральної шкіри ніжно-рожевого кольору. Є зручна застібка та відділення на блискавці. Уся фурнітура – металева.

Ціна: 825 гривень

Жіночий гаманець-конверт LIGHT PINK

Ніжно-рожевий, проте лаконічний – гаманець-конверт від Harvest створений піднімати настрій. Він виготовлений з високоякісної натуральної шкіри, має металеву фурнітуру. Гаманець місткий: у нього можна покласти навіть паспорт.

Ціна: 480 гривень


Чоловіча сумка Satchel bag

Універсальний чоловічий аксесуар, що пасує як до ділового, так і щоденного образу. Сумку Satchel bag можна носити за короткі ручки або ж через плече – на довгій лямці. Вона легко вміщує ноутбук діаметром 15,6 дюйма, а також папери форматом А4. Крім того, є дві зовнішні кишені для дріб’язку, що має бути завжди під рукою. Сумку виготовили з якісної екошкіри чорного кольору, а вся фурнітура – металева. Тому вона слугуватиме не один сезон.

Ціна: 1 480 гривень

Рюкзак Edgy backpack

Новорічна новинка від Harvest. Рюкзак поєднав у собі класичну форму, лаконічність, однак не втратив функціональності. У нього з легкістю поміщається ноутбук 15,6 дюйма, а у спинці встановлений шар м’якого піноматеріалу. Рюкзак виготовлений з екошкіри та має металеву фурнітуру як додатковий акцент.

Ціна: 995 гривень


Глянцева сумка OPTION

Компактна чоловіча сумка через плече, де можна зберігати усе найцінніше. Модель виготовили з екошкіри, всередині є два відділення і кишеня на застібці, а ремінець зручно регулюється металевою пряжкою. Підійде навіть до ділового костюма.

Ціна: 630 гривень

Сумка-месенджер BLK 02

Сумка-месенджер з чорної екошкіри – гарний помічник, якщо живете активним міським життям. Зверху міститься магніт, аби нічого випадково не випало. А завдяки широкій лямці сумку можна зручно та надійно носити через плече. Практична річ лаконічного дизайну – ця модель на всі випадки життя.

Ціна: 950 гривень


матеріал підготовлено за підтримки