Грудень у розпалі, а разом з ним новорічні вечірки, корпоративи та святкування. The Village Україна разом з HELEN MARLEN зібрали 10 брендових речей – від взуття до аксесуарів, які не залишаться непоміченими на будь-якому святкуванні.

№21

чорні штани

Укорочені штани з високою талією від італійського бренду №21 – ідеальна основа для святкового образу. Лаконічна форма та колір дають великий простір для експериментів. Штани можна міксувати з туфлями-човниками та сорочкою або доповнювати кедами та об’ємним светром.

ALEXA CHUNG

сукня-міді

Еклектика стала головною особливістю фірмового стилю бренду Alexa Chung. Редакторка британського Vogue створює традиційні речі з неочікуваними деталями. Так стримана міді-сукня прикрашена симетричними брошками, що копіюють принт тканини. Доповнюйте масивним аксесуаром на шиї.

NALI

сережки

Асиметрія з подіумів повернулася у звичне модне середовище. Масивні аксесуари виграють у боротьбі за право звернути на себе основну увагу в святкових образах. Мерехтіння кристалів, зручна застібка-пусет та незвична форма – дві пари сміливих асиметричних сережок від Nali чекають на головну вечірку року.

DEMILLE

шкіряні човники

Ось які вони, туфлі Попелюшки! Класична форма, зручна колодка, щоб танцювати всю ніч (навіть підбори заввишки одинадцять з половиною сантиметрів не завадять). Яскрава червона підошва та об’ємна прикраса з кристалів не залишаться без уваги. Туфлі доступні в золотистому та срібному кольорах.

ALEXANDER WANG

куртка з паєтками

Alexander Wang – це завжди ефектне поєднання стилю кежуал з культурою гранжу. Чорну куртку оверсайз дизайнер доповнив хвилястими лініями срібних паєток. Об’ємні плечі та прямий крій – звернення до стилістики 80-х. Шви, комір, краї рукавів та низ куртки оброблені оксамитом. Одягайте на вечірку, яка триватиме до ранку.

LE SILLA

замшеві туфлі-човники

Витончені човники Le Silla насичено-рожевого кольору зроблять святковим стриманий та лаконічний образ. Тонка шпилька десять сантиметрів заввишки підкреслить переваги та зробить власницю візуально вищою та стрункішою. Туфлі доповнять як костюм із брюками, так і довгу сукню.

№21

шерстяний светр

У центрі уваги кожної колекції бренду №21 – тканини та принти, завдяки яким універсальні й лаконічні речі набувають абсолютно нетривіального характеру. Так стриманий чорний светр вільного крою прикрасили орнаментом із ґудзиків та паєток, що і стало його головним акцентом.

SELF-PORTRAIT

cукня з мереживом

Святкова, урочиста, для справжньої королеви – це про білу максі-сукню Self-portrait. Довгі рукави з драпуванням доповнили мережевом від ліктя. Приталений силует і відкрита спина додають образу жіночності та витонченості. Якщо ви шукали сукню для світської вечері або прийому – це вона.

SERGIO ROSSI

ботильйони

Класична форма (тонка шпилька з гострим носком) та мерехтливий срібний колір – це ботильйони Sergio Rossi. Для богемних вечірок і світських прийомів. Обирайте цю пару до довгих суконь, костюмів та класичних пальт. Деталі вирішують усе: не використовуйте забагато аксесуарів, це взуття яскраве саме собою.

EDIE PARKER

клатч

Бренд Edie Parker з’явився 2010 року в Нью-Йорку. Візитівка марки – створені вручну вечірні акрилові клатчі, натхнені ретро-образами американської моди 1950-х і 1960-х років. Скульптурні форми, гармонійна палітра кольорів і вишукане оформлення блискучим камінням – клатчі Edie Parker швидко завоювали надійні позиції в гардеробі шанувальниць моди.


Матеріал підготовлено за підтримки

Фото обкладинки: Helen Marlen Group та numeroventuno.com