Якісні брендові речі – це основа гардероба та гарна інвестиція на довгі роки. The Village Україна разом з HELEN MARLEN зібрали 10 практичних чоловічих аксесуарів, які прослужать не один сезон.

Salerno

Високі челсі

7 600 гривень і 7 900 гривень

Челсі – класична модель взуття, що нагадує нам про стриманий і водночас бунтівний стиль британців. Моделі від Salerno мають товсту ребристу підошву, яка не дасть посковзнутися і триматиме ноги в теплі. А ще вони доволі зручні завдяки практичній резинці замість блискавки. Є модель у чорному кольорі, утеплена хутром, і  теракотова – зі шкіряною підкладкою й перфорацією.

Stone Island

Теплі технологічні рукавиці

4 150 гривень

У холодний сезон надійні рукавички – це маст-хев. Модель від Stone Island має додаткові вставки на пальцях та зручні застібки-липучки, що регулюють розмір. Крім того, дві рукавички можна з’єднати, аби раптом не залишитися тільки з однією.

Woolrich

Вовняна базова шапка

2 600 гривень

Перше правило зими – не виходити з дому без шапки. Сіра модель від Woolrich на 40% складається з вовни, добре захищає від холоду та вітру. До слова, американський бренд заснований наприкінці XIX століття, як і завод, де виробляли вовну.

FILLING PIECES

Високі кеди

4 800 гривень

Відчути себе трішки самураєм у кедах із нубуку від Filling Pieces. Модель має зручну товсту підошву та внутрішню підкладку зі шкіри. Взувайте такі кеди під мінімалістичний чорно-білий одяг для сучасного міського образу.

Stone Island

Вовняний шарф

4 950 гривень

Красивий і глибокий синій колір шарфа від Stone Island – це вдалий кольоровий акцент у стриманому гардеробі. Шарф виготовили в Італії зі 100-відсоткової вовни на випадок холодної зими. Поєднуйте його з чорним або класичним бежевим кольором.

AMI

Рюкзак

11 450 гривень

Зручний рюкзак на щодень, який вміщує усе необхідне. Він виготовлений із м’якої синтетичної тканини, що не боїться дощу та легко переться. А чорний колір і простий крій роблять модель від AMI універсальною для будь-якого гардероба.

Cesare Paciotti 4us

Ugly кросівки

9 500 гривень

Тренд на масивні кросівки залишається з нами і в новому сезоні. Шкіряна модель Cesare Paciotti 4us має актуальну високу підошву, що добре захищає від негоди. Такі кросівки сміливо взувайте під піджаки та сорочки в клітинку – створюйте універсальний лук як для ділових зустрічей, так і для вечорів у ресторані. Мінімалістичні жовті вставки можуть бути головним акцентом у вашому монохромному образі на щодень.

DOUCAL'S

Шкіряний рюкзак

20 050 гривень

Шкіряний та лаконічний – така модель рюкзака чудово пасує до ділового одягу та розслаблених прогулянок містом. Темно-синій колір (як і чорний) моделі робить її універсальною – вона буде актуальною довгі роки, попри зміни трендів. Місткий головний відділ призначений для зберігання ноутбука. А додаткова невелика кишенька створена для дрібниць, які завжди десь губляться.

Gucci

Шкіряний ремінь

9 400 гривень

Впізнаване лого бренду як головний акцент у вашому образі – це все про пояс від Gucci. Не так давно Gucci кардинально змінив свою концепцію – тепер це вже не «важкий» люкс, а бренд, що не боїться експериментувати. Пояс повністю виготовлений зі шкіри та має виразну позолочену пряжку. Спробуйте одягнути його до чорного total look – це безпрограшний варіант для вишуканого вечірнього образу.

OFF-WHITE

Високі шкарпетки

2 800 гривень

Логоманія не оминула і шкарпетки. Модель від популярного бренду Off-White сміливо одягайте так, аби всі бачили фірмові білі смужки. Цього сезону міксуйте спортивні шкарпетки не тільки з базовими синіми джинсами, а й зі штанами класичного крою.

Матеріал підготовлено за підтримки

Фото обкладинки: Stone Island