Один із головних трендів осіннього сезону – черевики-ковбойки. Це взуття з гострим, трішки піднятим носком і скошеним каблуком, яке давно втратило статус «тільки для рок-зірок». Ковбойки чудово пасують до легких суконь, джинсів skinny та міді-спідниць. А ще таке взуття можна сміливо міксувати з іншими елементами гардероба в ковбойському стилі – час для експериментів.

The Village Україна разом із магазином HELEN MARLEN обрали 9 пар ковбойських черевиків на будь-який смак.

Червоні ковбойки CASADEI

23 240 гривень
замість 29 050 гривень

Насичений червоний колір – це класика та гарний спосіб розставити акценти у спокійному осінньому образі. З такою парою можна зіграти на контрасті – обирайте всі інші елементи луку в спокійних кольорах та неактивних принтах. Крім того, модель від Casadei, без зайвого декору та принтів, має мінімалістичний вигляд і може стати базовою в осінньому гардеробі.

Ковбойки кольору металів MARSÈLL

10 675 гривень замість 21 350 гривень

Металік, срібло та золото повернулися на модні подіуми – вони нагадують нам футуристичну стилістику 80-х. У цьому випадку пасує поєднати таке взуття з класичною спідницею-міді та тренчем спокійних відтінків.

Ковбойки з пряжками
FABIO RUSCONI

8 560 гривень замість 10 700 гривень

Трішки рок-н-ролу в щоденне життя – чорні шкіряні ковбойські черевики з пряжками, які задають відповідний тон в образі. До них обирайте джинси скіні, оверсайз светр спокійних кольорів і бомбер кольору хакі для сміливого й зухвалого образу.

Білі ковбойки
HELEN MARLEN

13 880 гривень
замість 17 350 гривень

Біле взуття – один із трендів кількох останніх сезонів, який зберігає свій статус. Таку модель можна носити практично під будь-що. Зіграйте на контрасті, до черевиків пасуватимуть атласні легкі елементи гардероба. А ще оверсайз пальто – і стильний силует осені готовий.

Коричневі ковбойки
GIANVITO ROSSI

26 200 гривень замість 32 750 гривень

Лаконічна модель ковбойок, яка ідеально підійде під монохромні коричневі, бежеві та сірі образи. Носіть таке взуття під сукні-міді або сині класичні джинси прямого крою. А ще: коричневі ковбойки під пальто чи навіть костюм у клітинку додадуть свіжості щоденному образу.

Леопардові ковбойки
LERRE

14 600 гривень замість 18 250 гривень

Цього сезону без леопарду нікуди – анімалістичні принти повернулися на модний подіум. Модель від Lerre – це можливість спробувати два модних тренди та зручне взуття на кожен день. Завдяки тому, що принт на ковбойках досить стриманий та без зайвого декору – таку модель можна поєднувати і з джинсами.

Високі ковбойки
LE SILLA

26 280 гривень 32 850 гривень

Чоботи-ковбойки до колін – гарний варіант на прохолодну погоду та перший сніг. Модель універсального чорного кольору витримає негоду, а стійкий каблук буде зручним для міських марафонів. Поєднуйте високі ковбойки разом із джинсами скіні, які легко заправляються всередину, або зі спідницями-міді чи легкими сукнями.

Теракотові замшеві ковбойки
SERGIO ROSSI

22 120 гривень замість 27 650 гривень

Гарна модель для осіннього кежуал-виходу. Теплий теракотовий колір добре поєднувати з класичним блакитним денімом. А цього сезону можна навіть поекспериментувати та одягнути тотал-денім лук з кольоровим акцентом саме на взуття.

Низькі ковбойки
THE ROW

19 150 гривень замість 38 300 гривень

Лаконічна модель для тих, хто не готовий на серйозні експерименти та не женеться за трендами. Ковбойські черевики бренду сестер Олсен виготовлені із замші чорного кольору, тому легко доповнять будь-який гардероб. До того ж таке взуття не втратить своєї актуальності багато сезонів, його можна інтерпретувати по-різному.

Матеріал підготовлено за підтримки