Фольклорні мотиви можна комбінувати навіть із щоденним гардеробом. The Village Україна разом з брендом одягу ЕTNO підібрали 13 речей на осінь.

Базовий топ

1 925 гривень

Базовий топ прямого крою з подовженою спинкою, який чудово поєднується зі штанами, кюлотами та спідницями А-силуету. Топ зроблений з приємної на дотик тканини модного молочного кольору, або ж off-white, тому його можна сміливо міксувати з іншими осінніми кольорами.

Базові штани на високу талію

1 975 гривень

Теплий теракотовий колір додає свіжості осінньому гардеробу. Оберіть його на заміну звичному для холодного сезону бургунді та коричневому. Теракотовий легко комбінувати з іншими базовими кольорами – із сірим, молочно-білим та беж. Крім того, штани з високою талією та широкими закотами знизу додає актуальності – цього сезону модний оверсайз. Одягайте модель з оверсайз пальто та взуттям на низькому ходу. Додатковий бонус – м’яка та пружна тканина.

Жакет-кардиган

3 300 гривень

Подовжений жакет-кардиган вільного крою із розрізами з двох боків – гарна база щоденного гардероба в стилі кежуал. Довгий пояс, що входить до комплекту, вдало підкреслює талію, а контрастна вертикальна вишивка візуально видовжує силует. Крім того, жакет зшитий з м’якої вовняної тканини з бавовняною підкладкою – вдале рішення на осінній сезон. Такий жакет носіть з кюлотами чи класичними синіми джинсами прямого крою.

Кюлоти на високу талію

1 725 гривень

Укорочені штани-кюлоти з високою талією – вдалий вибір у будь-який сезон. Сіро-коричневий колір поєднуйте з молочно-білим верхом, як-от класичні сорочки чи м’які гольфи. Крім того, еластична вовняна тканина м’яко лягає на фігуру та не мнеться.

Півпальто

4 000 гривень

Вовняне півпальто вільного крою пасує як до джинсів скіні, так і до широких кюлотів. А подовжена спинка, спущені рукава та кокетка на талії створюють цікавий асиметричний силует. У ролі додаткового акценту тут делікатний декор на талії. Бонус – гладка підкладка з віскози, що зігріває.

Спідниця Basic

1 575 гривень

Асиметрія – один з трендів осінньо-зимового сезону та можливість поекспериментувати зі звичним стилем. Така спідниця на запах і з поясом одночасно і базова, і незвичайна, що привертає увагу. Модель бежевого кольору пасує, наприклад, до гольфу молочно-білого, чорного або ж сірого кольорів. Сміливо взувайте до такої спідниці ботфорти або ж актуальні тепер масивні кросівки білого кольору.

Тренч із принтом

4 075 гривень

Тренч – класика осіннього гардероба. А що, як трішки змінити його звичний крій та додати ненав’язливий декор? Так ми отримаємо цікавий акцент. Особливий рукав-реглан тренча додатково створює м’які форми. До того ж золотисто-коричневий колір та його класична довжина роблять річ універсальною – поєднуйте тренч зі штанами, джинсами блакитного кольору, спідницями та сукнями.

Укорочена куртка

2 650 гривень

Укорочена куртка-жакет із нагрудними кишенями та коміром нагадують нам про трендові цього сезону 90-ті. Вона виконана з гладкої бавовняної тканини ніжно-бежевого кольору, доповнена монохромним декором – вдалий приклад поєднання сучасного крою та етномотивів. До куртки обирайте, наприклад, спідницю такого ж кольору, аби створити цікавий монохромний лук. Або ж утеплюйтеся та створюйте сміливий багатошаровий образ. А поплінова підкладка гарантує додаткове тепло.

Сарафан міді

2 675 гривень

Лаконічний сарафан-кокон довжини міді – гарний варіант на холодний сезон.  М’яка пружна тканина насиченого теракотового кольору вдало поєднується зі світлими однотонними речами, наприклад гольфами та блузами. А витончена контрастна вишивка на талії відіграє роль головного акценту – і не потрібні додаткові аксесуари. Сміливо носіть такий сарафан з масивними кросівками на щодень.

Чоловіча сорочка

Подовжена чоловіча сорочка прямого крою з асиметричною монохромною вишивкою – базова річ з незвичним акцентом. Виготовлена з бавовняної гладкої тканини молочного кольору, вона приємна на дотик та легко доповнить ваш щоденний або вечірній образ. Наприклад, одягайте сорочку з піджаком та тренчем – це актуальна цього сезону багатошаровість. До того ж так тепліше.

Сукня на запах

2 525 гривень

Вільна сукня на запах та рукавами три чверті пошита з еластичної бавовняної тканини бежевого кольору. Це гарний варіант на кожен день і швидкий порятунок на випадок, коли «немає що вдягнути». А з делікатним асиметричним декором на талії не потрібно шукати додаткових аксесуарів.

Топ-трапеція

Топ-трапецію на довгий рукав із поясом можна поєднувати з джинсами прямого крою чи скіні, а також з прямими спідницями до колін. Дві розпірки спереду дають можливість змінювати форму, а лаконічна вишивка додає ненав’язливого акценту.

Базовий гольф

1 500 гривень

Тонкий гольф вільного крою – завжди гарна інвестиція у гардероб на холодний сезон. Крім того, він зроблений із ніжної, приємної на дотик мохерової пряжі, що добре зберігає тепло. Такий гольф може бути незалежним елементом або ж доповнювати багатошаровий стиль. Наприклад, з піджаком, курткою чи тренчем.

Матеріал підготовлено за підтримки