Мода на екологічно чисті матеріали і свідоме споживання диктує переглянути свої звички. Разом з брендом «a LOT» підбираємо 8 образів з екошкіри, які допоможуть вам не змерзнути і не нашкодити планеті.

Чорна сукня

Класика жіночого гардероба, яка не потребує презентації. Проте це не означає, що з класикою не можна експериментувати. Універсальний та самобутній чорний колір витримає будь-які варіації з фасонами чи матеріалами. Така сукня-сорочка без коміру, з рукавом три чверті та застібкою на кнопках буде доречна у гардеробі для офісу.

Сукня – 2 599 грн

Шкіряний сарафан

Сарафан з екошкіри в осінньому гардеробі – сміливе рішення та маленький крок до збереження планети. Доки природа навколо готується до зими, «a LOT» пропонує розкритися та вражати. Сарафан з вирізом на спині та високими розрізами з боків спідниці – образ-провокація для вечірки чи арт-заходу.

Сарафан – 2 599 грн

Кольоровий костюм

У перерві між суперечками про доречність леопардового принту зверніть увагу на силу насичених кольорів. Наприклад, на зелені штани з екошкіри, розкльошені від стегна. Декоративні защипи-стрілки спереду роблять цей образ злегка олдскульним, а значить – на піку популярності. Елементи такого костюма також легко поєднувати з іншими речами гардероба.

Піджак – 2 299 грн

Брюки – 1 699 грн

Куртка –  2 799 грн

Мінімалістичний топ

Топ з екошкіри цілком може стати річчю базового гардероба, якщо він чорний, білий або сірий; має простий класичний крій; сідає по фігурі за розміром. Дотримуючись цих умов, ви можете міксувати його з джинсами, вузькими спідницями чи навіть легким шифоном, створюючи все нові й нові образи.

Топ – 1 699 грн

Прості лінії

Сукні вільного силуету створені, аби почуватися комфортно. Така модель буде невибагливою основою для різноманітних образів: від м’якого та повсякденного стилю із кросівками і мінімалістичними аксесуарами до сміливого луку з чоботами на шпильці.

Сукня ліворуч – 2 599 грн

Сукня праворуч – 2 599 грн

Монохромний образ

Годі обмежувати свої образи лише класичним чорним та актуальним цього сезону білим кольорами. Відтінок і фактура в одязі можуть сказати про власницю значно більше, ніж складний, багатошаровий образ. Спідниці та сорочки з екошкіри та штучної замші тон у тон – силует, що не відволікає.

Сорочка – 1 799 грн

Спідниця – 1 899 грн

Сукня-сорочка

Одягнутися зручно, стильно і так, щоб можна було швидко зібратись? У відповідь на потреби сучасної жінки сукні-сорочки котрий сезон поспіль залишаються у моді. Щільна та приємна до тіла штучна замша – черговий етап у розвитку цієї моделі. Для тих, хто за день змінює десяток локацій та не має часу на муки вибору – універсальний варіант.

Сукня ліворуч – 2 699 грн

Сукня праворуч – 2 499 грн

Класичний червоний

Червоне шкіряне пальто – безпрограшний варіант верхнього одягу, аби вас помітили. Яскравий колір краще поєднувати з класичним кроєм, як у варіанті з капсульної колекції «a LOT». Тоді зайві деталі не перевантажують увагу. Якщо пальто для вас надто радикальний варіант, то починайте з куртки (спідниця-олівець урівноважить образ).

Пальто – 3 899 грн

Спідниця – 1 799 грн

Куртка – 3 199 грн

Екошкіра – матеріал для модних експериментів. Речі з якісного штучного матеріалу коштують значно дешевше, аніж з натуральної шкіри, а на додачу – ви робите свій вклад у збереження планети.

Матеріал підготовлено за підтримки