Початок року – час фінальних розпродажів, на яких можна відхопити дорогу річ за копійки. Ми разом з Helen Marlen склали список незамінних речей у гардеробі, які можна встигнути купити до кінця лютого зі знижкою.


Maison Kitsune

Синя футболка

1260 грн замість 2100 грн

Kitsune – це студія звукозапису і фешн-бренд одночасно. Гілда Лое (менеджер Daft Punk) і Масая Курокі (архітектор з Японії) вирішили об’єднати музику і моду в 2002 році. Ідея спрацювала. Зараз Kitsune – це хороша музика і новий паризький стиль. Одягати Kitsune – означає бути Parisien, брати каву з собою і насолоджуватися життям у Королівських садах. Назва бренду перекладається з японської як «лисиця». Це, перш за все, одяг на кожен день, часто з характерними для бренду написами і логотипом лисиці.

Swear London

Чорно-білі дербі

1490 грн замість 7450 грн

Класичні дербі з текстилю, що робить їх міксом кедів та британської класики. Завдяки цікавому спортивному дизайну, першокласному виконанню, сміливим хитромудрим деталям пари Swear London стрімко стали лідерами продажів, а дебютна модель «Dean» – навіть розійшлася мільйонним тиражем.

Lancaster

Комбінована сумка

4585 грн замість 6550 грн

Містка сумка зі шкіри і фактурного текстилю від бренду, який виготовляє аксесуари за традиційними французькими технологіями. Lancaster – французька компанія з виробництва аксесуарів, чиє прагнення до інновацій і таланти визнані на ринку шкіряних виробів у всьому світі. Протягом багатьох років моделі LANCASTER асоціюються з французькою розкішшю, яку може дозволити собі практично кожен, не витративши цілий статок.

Joseph

Вовняний шарф

1620 грн замість 8100 грн

Для шанувальників лаконічності й мінімалізму одяг марки Joseph стане справжнім відкриттям. На посаді креативної директорки марки – Луїза Троттер, лондонська дизайнерка, яка вже встигла пройти насичений творчий шлях. Пропрацювавши в Tommy Hilfiger, Calvin Klein і Gap, сьогодні талановита дівчина успішно втілює накопичені знання на практиці, створюючи функціональні й водночас неймовірно стильні вироби для Joseph, які даруватимуть комфорт і зручність, не посягаючи при цьому на індивідуальність своєї власниці.

Crime London

Шкіряні кросівки

2850 грн замість 5700 грн

У колекціях бренду сестер Кістерманн передана атмосфера східної частини Лондона. Кросівки бренду визначаються вінтажним дизайном, комбінацією різних матеріалів і фурнітури в кожній парі. Чорні шкіряні кросівки – база будь-якого гардеробу, їх можна носити і навесні, і прохолодними літніми вечорами.

3.1 Phillip Lim

Рюкзак з пірсингом

8425 грн замість 16850 грн

Об’ємний текстильний рюкзак із сатину з нікелевою фурнітурою, що імітує пірсинг. Засновник американської марки Філліп Лім у своїх фешн-роботах робить ставку на актуальний спорт-шик, доповнений несподіваним вкрапленням грайливості та іронії. Постійним джерелом натхнення дизайнера завжди був Нью-Йорк, завдяки чому кожен виріб 3.1 Phillip Lim просякнутий свободою, розкішшю та урбанізмом.

DE PIO

Шкарпетки

375 грн замість 750 грн

Модні шкарпетки італійської компанії, заснованої в 1949 році. Усі вироби – «handmade excellence» і «authentic made in Italy». Ідеальні для нестандартних поєднань, наприклад, як у прем’єр-міністра Канади Джастіна Трюдо, відомого прихильника яскравих шкарпеток. Шкарпетки виготовлені з бавовни, приємні на дотик і довго носяться.

Marc Jacobs

Модні джинси

5450 грн замість 10900 грн

Виварений денім, висока талія, навмисне необроблений низ – це головні тенденції сезону весна-літо 2018. Речі бренду, заснованого ще в 1984 році, стають культовими відразу після показу, а інвестиція в якісні джинси – завжди виправдана. Доповнити образ можна блузою 3.1 Phillip Lim і шкіряними кедами Helen Marlen.

Helen Marlen

Шкіряні кеди

2975 грн замість 5950 грн

Кеди вже давно перестали бути виключно спортивним взуттям. А шкіряні кеди підкуповують своєю якістю і зносостійкістю, до того ж, порівняно з текстильними, вони значно практичніші. Шкіряні кеди Helen Marlen – це робота власного бренду Helen Marlen, для якого всі пари виготовляють в Італії з натуральної шкіри. В асортименті є широка палітра актуальних кольорів з урахуванням прогнозів інституту Pantone.

Adidas by Alexander Wang

Унісекс-футболка

2130 грн замість 3550 грн

Колаборація, яка давно sold out по всьому світу. Це одна з найбільш гучних колаборацій 2017 року – аdidas Originals та американського дизайнера Александра Венга. Крім спортивних костюмів, в унісекс-колекцію увійшли футболки, худі, шорти і кросівки. Висміюючи підробки, Венг перевернув фірмове лого adidas Originals і вивернув навиворіт знакові три смужки.

Матеріал підготовлено за підтримки