Флагманський магазин бренду косметики White Sprut почне роботу 8 червня на вулиці Ярославів Вал.

Шоурум розташований поруч з квіткарнею Attepmt та простором «Рейтарська Circle».

У магазині можна буде знайти широку лінійку засобів для догляду за волоссям і шкірою, виготовлену з органічних компонентів. Упаковки бренда створені так, щоб їх можна було використати повторно. Засновники кажуть, що використовують лише високоякісні інгредієнти і власні інноваційні формули.

Дизайн простору розробляв архітектор Микита Куніц з QQ Buro (команда також займалися дизайном кав'ярень CafeBoutique). Інтер’єр поєднує елегантність, сучасність та функціональність, кажуть його автори.

За словами засновника бренду Ярослава Рудакова, відкриття шоуруму планували протягом восьми місяців, але воно все одно сталося спонтанно: «Під час війни не плануєш кроки наперед, а граєш на характері і відчуваєш певний азарт. Мені приємно, що бренд отримає свій власний дім в улюбленому районі міста, саме там де йому і місце».

З нагоди відкриття проведуть невеликий благодійний івент. Захід відбудеться 8 червня о 19:00, там відіграють діджеї Amir та Саша Жиляєв. Також підготують спеціальну селекцію вин від друзів із закладу «Льо». Всі зібрані кошти передадуть на ремонт авто снайперського підрозділу Інтернаціонального легіону.

Також до кінця тижня після відкриття діятиме знижка 10% на покупки від двох одиниць.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Бренд White Sprut співпрацював із закладами Pure & Naive, Zigzag, «Липа», «Спельта».


Коли

12:00-20:00

Де

вулиця Ярославів Вал, 16-Б



 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.