Український бренд Support by Poustovit представив новий дроп «Русанівський метроміст» із серію «Мости», присвячений мостам Києва.

Перший у цій колекції представили Русанівський метроміст. Дизайн зображення на чорних і білих футболках створила художниця-графік Марія Прокопенко, яка вирішила поєднати зображення мостів із тестами Роршаха (психодіагностичний тест для дослідження особистості).

«Завдяки симетрії тесту Роршаха вдалося поєднати лівий і правий берег Києва, які відзеркалюють один одного. Для нас міст – це символ обʼєднання, а також створення звʼязків між людьми для обміну думками, досвідом і пристрастями», – кажуть у команді бренда.

 

 

Утілити зйомку дропу допомогла пара киян, які мають власний бізнес. Ярослав працює таргетологом у команді Poustovit, а Марго веде телеграм-канал про український фешн і раніше також була частиною команди Poustovit.

 

У січні 2023 року Support By Poustovit випустив капсульну колекцію на підтримку захисниць України. Це колаборація разом із ГО «Жіночий ветеранський рух», 30% від прибутку віддадуть на потреби жінок на фронті.