ТРЦ Gulliver і бренд Ised презентували лімітований дроп «Танцюй під свою дудку» за мотивами робіт художниці Любові Панченко.

До колекції увійшли п'ять одиниць одягу, зокрема сукня міді, плахта (спідниця, яка зроблена із двох зшитих до половини тканин), корсетка, кардиган та етножакет у сучасній інтерпретації. «Мінімалістичні ескізи набули сучасної форми за рахунок оновлених елементів крою, натуральних екологічних тканин і технологій», – додає команда.

 

 

Також у дропі представили ексклюзивну футболку, кошти від її продажу передадуть благодійному фонду «Охматдит». Обличчям кампейну стала співачка, учасниця нацвідбору на «Євробачення» Ingret.

До проєкту також доєднався український бренд авторських аксесуарів Nesamovyto, який до презентації дропу створив хустку та шопер «тайстра». Колекція стала частиною арт-проєкту ТРЦ Gulliver про , до якого увішла виставка робіт художниці, інсталяція колекції, а також брендування ТРЦ.

 

 

Ідейними натхненниками проєкту стали Музей шістдесятництва, Український інститут національної памʼяті, Cowo.Guru та спільнота «Поступ-14», завдяки яким випустили перший художній альбом Любові Панченко «Повернення». Друкована книга з’явилася у видавництві Олександра Савчука у 2022-2023 роках.

Арт-проєкт, присвячений Любові Панченко, працюватиме у ТРЦ щонайменше до кінця березня. Придбати речі можна на другому поверсі ТРЦ Gulliver за адресою Спортивна площа, 1А.

 

Шістдесятниця Любов Панченко померла у Бучі 30 квітня 2022 року від російських обстрілів.