Український бренд Kleynod випустив «перший тактичний годинник» із підсвіткою для Збройних сил України.

Колекція годинників має назву «Українська сила». Є моделі з гравіюванням «Збройні сили України», а також різних родів військ: Сухопутні війська, Морська піхота, Десантно-штурмові війська, ТрО.

Годинник працює на швейцарському механізмі Ronda 715. «Не боїться снігу, води, темряви чи пилу. Світить навіть найтемнішої ночі», – кажуть у Kleynod. Вартість годинників – від 6090 до 22 560 гривень.

Моделі годинників «Українська сила» тестували протягом року, зокрема й у бойових діях, розповідають у Kleynod. До обговорень концепції годинника також долучали військових.

Військовослужбовці можуть отримати знижку на придбання годинників Kleynod. Для цього під час оформлення замовлення потрібно предʼявити військове посвідчення, посвідчення учасника бойових дій або запит від військової частини.

   

У червні концепт-стор Zavod запустив на Kickstarter кампанію зі збору коштів на новий бренд наручних годинників Real Time. Це годинники з мінімалістичним дизайном на основі дискової системи числення часу, які «віддають пошану аналоговому світу в цифровий час».

обкладинка й фото: Kleynod