IKEA анонсувала свою першу спортивну колекцію під назвою DALJIEN. До неї ввійдуть 19 продуктів, серед яких багатофункціональні меблі-трансформери, спортивний інвентар й одяг, пише Hypebeast.

Лаву для тренувань можна буде перетворити на журнальний столик, а обважнювачі – на тримачі для книг. Крім того, представили пересувний органайзер для інвентаря, ідеться на сайті компанії.

Колекцію позиціонують як альтернативу традиційному домашньому обладнанню для тренувань, що зазвичай є громіздким і погано поєднується з домашнім декором, відзначає Hypebeast.

Окрім меблів, представили килимки для вправ, сумки, степ-борди, набір гантелей, очищувач повітря, ремені для занять йогою, наколінники, масажний м’яч і портативну колонку. До колекції також включили кілька предметів одягу, наприклад, капці й пончо для відпочинку після тренування.

Колекція має надійти в продаж в січні 2024 року.

   

Із початком повномаштабного вторгнення РФ компанія IKEA припинила роботу в Україні й водночас вийшла з російського ринку. На український ринок бренд вийшов у травні 2020-го. Спочатку запустили онлайн-продажі, а в лютому 2021 року відкрили перший магазин у київському ТРЦ Blockbuster Mall. Наразі тривають переговори про повернення IKEA в Україну, розповідав The Village Україна міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Фото й обкладинка: IKEA; Hypebeast