Український бренд головних уборів й аксесуарів Ruslan Baginskiy відкрив перший магазин в Одесі, на вулиці Катерининській.

«Це третій магазин, який ми відкриваємо за часи повномасштабної війни. У травні 2022 року це був магазин у моєму рідному Львові, куди ми тимчасово переїхали з командою, минулої зими це був попап-магазин у Буковелі, а сьогодні це Одеса. Центр міста внесено до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, що перебуває під загрозою. Відкриття магазину – це також наш спосіб привернути увагу до краси й унікальності міста. Пишаємося бути його частиною», – коментує The Village Україна Руслан Багінський.

У магазині можна придбати капелюхи, шапки-біні, берети, панами, бейсболки, хустки, шарфи, а також прикраси з нової ювелірної лінії Ruslan Baginskiy, серед яких намиста й сережки в наївному стилі.

Концепцію магазину, що розмістили в історичному будинку, Багінський розробив сам. Галерейний простір прикрасили деревʼяними акцентами й елементами народного мистецтва – української кераміки й гутного скла.

«Текстильний декор на стінах – натяк на історичні одеські дворики, рясно завішані білизною, що сушиться на сонці, а синьо-зелена підлога – згадка про Чорне море», – додає Багінський.

 

 

Коли

10:00–20:00

Де

Одеса

вулиця Катерининська, 7

   

Ruslan Baginskiy – український бренд головних уборів, який заснував дизайнер Руслан Багінський 2010 року у Львові. Дизайнер став відомий завдяки своїм кашкетам. Його головні убори носили, зокрема, Бейонсе, а також моделі Белла Гадід, Кая Гербер, Розі Хантінгтон-Вайтлі й інші.

Бренд Ruslan Baginskiy має чотири магазини в Україні: шоурум у Києві, на вулиці Євгена Чикаленка, 33; магазин у Львові, на вулиці Староєврейській, 29; попап-магазин у Буковелі, а також магазин в Одесі, на Катерининській вулиці.

обкладинка й фото: Ruslan Baginskiy