Український бренд Kachorovska створив взуття для акторів вистави «Кабаре», премʼєра якої відбулася в Києві з 1 по 3 грудня.

Для балету було створено туфлі Jane на платформі і стійкому підборі. Для актора, який грає конферансьє, створили шкіряні ботфорти повністю за його мірками, також в одному з номерів він зʼявляється на сцені в золотих ботильйонах Blanca.

Для героїні мюзиклу Саллі створили сатинові туфлі-човники, прикрашені декоративним бантом, і рожеві сатинові босоніжки Tina.

Бренд створив для акторів 17 пар спеціального взуття. Певні моделі проходили додаткову підготовку, розтягувались або перефарбовувались у відповідний відтінок, щоб повністю відповідати задуму.

 

Ліцензію на 20 показів бродвейського мюзиклу «Кабаре» отримав Молодий театр. Це перший бродвейський мюзикл, який покажуть в Україні. Премʼєра мюзиклу на Бродвеї відбулася в листопаді 1966 року, а згодом за сюжетом п’єси зняли однойменний фільм, який отримав вісім «Оскарів» і три премії «Золотий глобус».

Редакція The Village Україна відвідала генеральний прогон постановки перед прем’єрою 1 грудня й запитала в авторів вистави, чому «Кабаре» – це не про канкан, як збирають «пазл» з оркестру, балету й драматургії й чи справді бродвейський мюзикл може бути близький українському глядачеві.