Український бренд Ksenia Schnaider, що спеціалізується на денімі та ресайкл-виробах, запустив у продаж першу колекцію сумок.

До колекції ввійшли дві моделі ручної роботи The Platform Bag та The Power Bag із поліуретану. Дизайн сумок розробив Антон Шнайдер.

The Platform Bag має структуровану ручку та застібку-блискавку, а вся конструкція сумки фіксується на платформі.

«Це можна порівняти з піддоном крана, на якому лежить вантаж», – розповідає дизайнер про головний елемент сумки, жорстке дно з вигравіруваним логотипом Ksenia Schnaider. «Я навіть хотів назвати її «Незручна сумка». Але дівчата, які користувалися нею, казали: «Але ж зручно!» Я здався», – додає Шнайдер.

Фото: Ksenia Schnaider

Друга модель The Power Bag імітує снаряд для занять спортом та має сім ручок, зокрема подовжену для носіння через плече.

Фото: Ksenia Schnaider

Обидві сумки можна придбати на сайті бренда.

   

Бренд Ksenia Schnaider виготовляє чоловічий і жіночий одяг, а також аксесуари з використанням перероблених матеріалів. Дизайнери бренда Ксенія й Антон Шнайдери, зокрема, створюють одяг із вінтажного деніму.

Ksenia Schnaider також став першим українським брендом, що зробив колаборацію з Adidas – уже презентували дві спільні колекції. Про співпрацю з Adidas дизайнерка Ксенія Шнайдер розповідала в інтерв'ю The Village Україна.