Магазини шведського бренда H&M в Lavina Mall і Respublika Park відновлять роботу 9 листопада, підтвердили представники H&M Group у коментарі The Village Україна.

Раніше стало відомо, що компанія планує відновити роботу п’яти з шести магазинів, що розташовані в київських ТРЦ: Retroville, Lavina Mall, Respublika Park, Dream Town, River Mall – й у львівському Victoria Gardens. 

В усіх заново відкритих магазинах буде доступний жіночий, чоловічий і дитячий одяг, а в окремих – лінійка спортивного одягу H&M Move і товарів для дому H&M Home, розповідали представники бренда.

Одяг, який був у магазинах під час закриття, також буде частиною комерційної пропозиції, на додаток до нової колекції, відзначали в H&M.

   

До початку повномасштабної війни в Україні працювали дев’ять магазинів H&M. 24 лютого 2022 року всі вони призупинили роботу. У серпні 2023 року H&M Group заявили, що планують поступово відкрити більшість магазинів в Україні з листопада 2023 року. У жовтні з’явилася інформація про відкриття п’яти із шести магазинів, що розташовані в київських ТРЦ: Retroville, Lavina Mall, Respublika Park, Dream Town, River Mall – й у львівському Victoria Gardens.

В українському офісі H&M підтверджують, що всі перемовини щодо відновлення роботи відбуваються в тісному контакті з представниками МЗС. Детальніше про цю поверення H&M ми розповідали за посиланням.