Український бренд Riot Division перевідкрив флагманський магазин на вулиці Рейтарській.

«Ми не розглядали опцію відкриття нового магазину, адже любимо та віримо в наш простір. Плюс існують банальні причини: відкриття нового магазину потребує більше операційних витрат, а вільні гроші краще направити на допомогу [військовим і ветеранам], хоча б мінімальну, але постійну», – коментують The Village Україна в Riot Division.

 

 

Тепер це вдвічі більше приміщення, над оновленням якого команда працювала близько трьох місяців. Двері магазину тепер також виходять у «двір з воронами», на Рейтарську, 9–Б.

Концепт-стор бренда має дві кімнати для примірювання одягу. У магазині намагалися додати більше «свіжого повітря», щоби гості мали можливість приділити час собі й не поспішати.

«Нам дуже важливо підтримувати максимально приємну атмосферу, збільшення простору дає такі відчуття. Зʼявилось достатньо місця для правильного позиціювання нашого одягу», – кажуть у Riot Division.

У Riot Division додають, що бажання оновитися мали давно. Утім, спочатку завадила епідемію COVID–19, а потім повномасштабне вторгнення РФ. «Лише влітку цього року зрозуміли, що можливо зараз можемо виділити час і ресурси на ці зміни», – пояснюють у команді бренда.

   

Коли

12:00–20:00

Де

вулиця Рейтарська, 9

   

Riot Division – це український бренд функціонального одягу й аксесуарів, який створив Олег Мороз. Більшість виробів – «трансформери». Одяг шиють на фабриці в Україні.

Концепт-стор бренда на Рейтарській відкрили 24 лютого 2018 року. Раніше Riot Division мав власний магазин за адресою Ярославів Вал, 33.

обкладинка й фото: Riot Division