Бренд Huru cтворив благодійний рюкзак під назвою 65°64° із робочого комбінезона керівника Balbek Bureau Слави Балбека, у якому він був у антарктичній експедиції на українській станції «Академік Вернадський».

Після повернення з експедиції Балбек описав бренду візуальне бачення рюкзака й дав перше креслення. Далі команда доробила виріб і масштабувала до колекції.

Рюкзак має форму мішка з клапаном, але «зберігає силуетність», кажуть у команді. Він має місце для ноутбука на спинці й клапан із прихованою кишенею. На цьому клапані нашили шеврон із надписом Ukrainian Antarctic station "Vernadsky" Ambassador.

Цей рюкзак виготовили «міцної й надлегкої» вітрильної тканини X-Pac. Він має об’єм 19 літрів і дві варіації кольору – чорний із помаранчевим і помаранчевий із чорним. Також рюкзак має світловідбивні елементи (їх перенесли на виріб із комбінезона).

35 доларів із купівлі кожного рюкзака будуть донейтити на необхідні речі для полярників, які зараз захищають Україну на фронті. Придбати рюкзак можна за посиланням.

Рюкзак створили за підтримки Національного антарктичного наукового центру.

   

Слава Балбек вирушив на українську антарктичну станцію в лютому 2023 року разом із керівником «Майстерні Чудес» Дмитром Зінов’євим, щоби змонтувати артінсталяцію «Дім.Спогади». На дорогу до антарктичної станції вони витратили понад тиждень, а на зворотному шляху їм довелося перетинати протоку Дрейка, одне з найбільш штормових і небезпечних місць у світовому океані. Редакція The Village Україна запитувала Зінов’єва про виклики, які виникли під час монтажу артінсталяції.