Співак Фаррелл Вільямс випустив першу колекцію як креативний директор Louis Vuitton. Про речі, які увійшли до лінійки, Фаррелл розповів американському виданню GQ.

Колекцію вперше представили наприкінці червня в Парижі. У ній є серія окулярів, червоний тренч і піджак у піксельному камуфляжі Damoflage, у якому Фаррелл поєднав фірмовий шаховий патерн LV із військовим камуфляжем.

«Для мене це не про війну, для мене це про любов. На кожному піджаку буде напис Lovers («Коханці»)», – коментує Фаррелл у відео GQ. Автор хітів Happy і Get Lucky додає, що у такий спосіб висловлює пошану рідному місту Вірджинія-Біч: «Коли я отримав цю позицію [в LVMH] я одразу подумав, що маю повернути всю любов, яку мені дало рідне місто». 

Музикант і колишній учасник гурту N.E.R.D. замінив на позиції креативного директора чоловічих лінійок Louis Vuitton Вірджила Абло, який помер від раку 28 листопада 2021 року. Нового креативного директора для одного із головних брендів LVMH шукали більше року. 

Раніше Louis Vuitton вже співпрацювали з Фарреллом Вільямсом у 2004 і 2008 роках. Співак також запустив власний бренд одягу Billionaire Boys Club.