Intertop випустив повністю благодійний дроп футболок Fight For This Flag із фандрейзинговою платформою United24. Увесь прибуток від продажу направлять на підтримку ЗСУ. Вартість футболок – 699 гривень.

Ідея для принту зʼявилася після того, як російський делегат намагався відібрати український прапор із рук нардепа Олександра Маріковського на саміті в Анкарі, розповідають в Intertop. Усі футболки з нової колекції виготовили в Україні.

«Крім збору грошей, це і популяризація українського прапора, і можливість розповідати людям за кордоном про цей випадок і готовність українців завжди захищати своє», – каже координаторка United24 Ярослава Гресь.

Завдяки першій колекції The Power Of Freedom, яку Intertop і United24 спільно випустили в листопаді 2022 року, вдалося зібрати 1,5 мільйона гривень на підтримку ЗСУ. 

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Наприкінці червня 2023 року платформа United24 випустила мерч із принтом від вокаліста гурту U2 Боно. Ілюстрації зображують президента Володимира Зеленського. Боно створив їх для червневої обкладинки американського видання The Atlantic.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: Intertop