Попап Etnika Home від проєкту Made In Ukraine запускають у ТРЦ Gulliver 23 червня.

У магазині продаватимуть меблі, текстиль, свічки, кераміку, дерев’яні вироби, постіль, косметику й килими винятково українського виробництва.

У попапі на момент відкриття візьмуть участь 38 брендів із різних регіонів України. Представлять продукцію крафтових майстрів, які виготовляють «сучасні трендові вироби», і роботи представників народних художніх промислів, виконані у традиційних техніках.

В асортименті будуть як спокійні колекції для щоденного користування в побуті, так й акцентні предмети інтер’єру, розповідають у команді.

«Ми хочемо вчергове показати, що вироби наших крафтарів і майстрів народних художніх промислів можуть виглядати традиційно й модерново водночас, і, безперечно, збагатять сучасний інтер’єр і побут», – говорить засновниця проєкту Made In Ukraine Юлія Савостіна.

Попап працюватиме з 23 червня до 22 липня й буде розташований на другому поверсі ТРЦ між магазинами Zara Home і Butlers.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Проєкт Made In Ukraine запустили у форматі фестивалю в лютому 2013 року. За 10 років команда провела 68 фестивалів і попап-сторів в Україні й за кордоном, а також видала 18 книжок і путівників про Україну. З лютого 2022 року Made In Ukraine також працює як гуманітарний штаб для допомоги постраждалим від повномасштабної війни українцям, а також для ТрО й ЗСУ.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі