Бренд Puma випустить колекції разом зі стритстайл-брендом P.A.M. і британським універмагом Liberty.

У колекції із P.A.M зробили акцент на функціональності й турботі про довкілля. У Puma кажуть, що створили колекцію, яка «розмиває межі між вуличним одягом й одягом для активного відпочинку». Ця лінійка – початок «глобальної співпраці» в межах проєкту для захисту диких місць на планеті, які перебувають під загрозою зникнення.

До колеції ввійшли флісові куртки, светри, футболки, худі, а також аксесуари і взуття: набір сумок для пляшок, рюкзаки, класичні кросівки, кросівки для бігу й сабо. Кожен колір лінійки асоціюється, наприклад, із високими деревами, дикою природою чи нічним небом – фіолетовий, лавандовий, зелений і мідний. Колекція вийде 6 травня.

Спільна колекція разом із британським універмагом Liberty, який називають «іконою британською роздрібної торгівлі вже більше ста років», вийде 5 травня.

У цій колаборації поєднали спортивний одяг і кросівки разом із фешн-елементами, щоб «підкреслити можливості сильних жінок, які сміливо приймають свою дику природу». Лінійка поєднує класичні кросівки, спортивні штани й графічні футболки з «квітучими принтами» і виконана в зелено-персикових кольорах.

Ці колекції можна буде придбати в мережі Puma, на офіційному сайті чи в магазинах-партнерах бренда, починаючи із зазначених дат.

У попередній версії цієї новини йшлося про ще одну колецію Puma в Україні, яка вийде 3 травня. Інформацію про неї повідомлять пізніше.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Німецький спортивний бренд Puma, що має більш ніж 75-річну історію, закрив усі магазини РФ на початку березня 2022 року.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі