Український бренд рюкзаків Keep у колаборації з джазовою формацією Fusion випустили модель сумки Fjord Mini.

Це лімітована колекція, яка складається з 50 сумок. Дроп можуть перевипустити, якщо на нього буде попит, кажуть у Keep. Сумки виготовили на виробництві бренда в Чернігові.

Придбати Fjord Mini можна в шоурумі Keep на вулиці Ярославів Вал, 17–Б, або в онлайн-магазині бренда. Вартість – 39,5 долара.

Сумку створили з сірого матеріалу Cordura 500D і нейлону мʼятного кольору. Під час створення дизайну Keep надихалися джазом, розповів DTF Magazine засновник бренда Микола Серезітінов.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Keep – це український бренд сумок і рюкзаків, який створювався у 2011 році під назвою We Are Able. У 2017 році бренд провів ребрендинг, змінив назву і підхід до створення аксесуарів.


Fusion – київське ком’юніті, яке об’єднує молодих музикантів Києва. Мета – розвиток і поширення різних напрямів джазу. Після повномасштабного вторгнення Fusion проводить івенти, де збирає на ЗСУ й гуманітарну допомогу.

У березні 2023-го Fusion запустили лейбл сучасного джазу під назвою No Time For Swing. Перший реліз «Блакить», який включає джазові й електро-джазові варіації на українські народні пісні, презентували 19 березня у клубі Closer.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: Анастасія Боброва, Акім Карпач