Український бренд Riot Division разом із Cyber Unit Tech, що займаються кібербезпекою, випустили благодійну колекцію. Прибуток від продажів перерахують на закупівлю генераторів для українських лікарень через United24.

У колекцію ввійшли сумки-месенджери для ноутбуків і сумки-гаманці для телефонів із кіберзахистом. Їх виготовили з використанням тканини Фарадея, що блокує сигнали 2G, 3G, 4G, 5G, Bluetooth і Wi-Fi.

Крім того, колекція Cyber Warfare Legion включає футболки з бавовни й худі з принтом від художника Олега Семака.

Концептуальний дроп задумали, щоб об’єднати дві індустрії, дизайнерську й технологічну, і створити продукт міжнародного рівня, прокоментував СЕО Cyber Unit Tech Єгор Аушев.

У Riot Division кажуть, що це перша колекція, створена під «акомпанемент роботи генераторів»: «Неймовірно складно працювати в сутінках, шукаючи правильний варіант оброблення кишень у худі. Але водночас це дозволяє зрозуміти, який титанічний труд здійснюють наші лікарі, рятувальники, які в темряві виконують набагато складнішу роботу».

Придбати речі можна в магазині бренда й на сайті.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


United24 спільно з брендом одягу для лікарів InWhite створили лімітовану колекцію «Худі, що рятують життя». Усі кошти з продажу також передадуть фандрейзинговій платформі для закупівлі генераторів для лікарень.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі