До Дня Соборності інтернет-журнал Platfor.ma випустив благодійну лімітовану колекцію светрів, шкарпеток і шарфів.

Колекцію присвятили 14 історико-етнографічним регіонам України: Галичина, Буковина, Закарпаття, Волинь, Полісся, Поділля, Донбас, Таврія, Запоріжжя, Бессарабія, Крим, Слобожанщина, Сіверщина й Наддніпрянщина. Кожен светр містить зображення типового ландшафту цього регіону, а шарфи – їхні назви.

Придбати речі з колекції можна буде на аукціоні в Instagram. Він триватиме з 22 до 29 січня. Переможе той, хто станом на 00:00 29 січня запропонує найвищу ставку за лот.

Усі гроші з продажу команда передасть п’яти соціальним ініціативам за допомогою Української біржі благодійності: БФ «Серця майбутнього», що допомагає дітям із вадами серця; БФ Let’s help, що надає допомогу літнім людям у геріатричних пансіонатах; БФ «Центр соціальних проєктів майбутнього», який спрямовує допомогу тваринам у зоопарках Харкова й Миколаєва; БФ «Діти героїв» (допомагає дітям загиблих захисників) і БФ «Солом’янські котики» (гуманітарна допомога в розмінуванні територій).

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


До Дня Соборності, 21 й 22 січня, проведуть фестиваль актуальної культури в Києві. Це колаборація Arsenal XXII, бару «Вогник», проєктів «Пожежа» й «На часі». Там будуть робити тату за донат на ЗСУ.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі